30 / 04 / 2024

tarsus kaymakamlığı

tarsus kaymakamlığı

Tarsus’a yeni Kaymakamlık binası yapımı için çalışmalar başlatıldı. Peki Tarsus Kaymakamlık binası ne kadar sürede tamamlanacak?

Tarsus Kaymakamlık binası 6 yıldır yıkılmayı bekliyor! 

6 yıl önce “Depreme dayanıksız, oturulamaz, acilen boşaltılmalı" raporu verilen Mersin'deki Tarsus Kaymakamlık binası hala yıkılmadı. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ve yüzlerce personel bu binada görevlerini yapmaya devam ediyor...

Tarsus’ta yeni Kaymakamlık binası için çalışmalar başlatıldı!

Tarsus’a yeni Kaymakamlık binası yapımı için çalışmalar başlatıldı. Peki Tarsus Kaymakamlık binası ne kadar sürede tamamlanacak?

Tarsus Kaymakamlık binası takasla belediyeye geçti!

Tarsus Kaymakamlık binasının olduğu alan Tarsus Belediyesine geçti. Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Tarsus’a yeni hükümet konağının yapılmasının önemli bir adım olduğunu belirtti.

Tarsus Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı gerçekleşti!

Tarsus Belediye Meclisi Mart ayı toplantısını Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleştirdi. Açılış, yoklama ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Tarsus Vuslat Meydanı için çalışmalar başladı!

Duatepe Mahallesi’nde Kleopatra Kapısı yanında bulunan alanı inceleyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yeni meydan için önümüzdeki günlerde yıkım çalışmalarının başlanacağını belirtti.

Tarsus İbrişim Mahallesi'ndeki okul çok amaçlı tesise dönüştürülecek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İbrişim Mahallesi'nde taşımalı eğitimden dolayı kapanan ve atıl halde duran okulu çok amaçlı tesise dönüştürecek proje için kolları sıvadı.

Tarsus'a 3 yıl içinde 30 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 3 yıl içinde 300 milyon TL'lik yatırım yapmayı ve yaptırmayı planladıklarını söyledi. Şevket Can, yapacakları projeleri anlattı ve fikir alışverişinde bulundu.

Maltepe Kaymakamlığı yeni binasının inşaatı tamamlandı!

Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak inşaatı tamamlanan Türkiye Cumhuriyeti Maltepe Kaymakamlığı'nda gazetecilerle bir araya geldi. İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yapılan yeni hizmet binası Maltepe halkının hizmetine sunuldu.

Tarsus Yenice'ye semt pazarı inşa edilecek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yenice Mahallesi’ni ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu. İlk olarak eski belediye binasını inceleyen Başkan Can, yapacağı hizmetlerin yerlerini gezdi.

MESKİ Tarsus'ta isale hattını yeniliyor!

MESKİ, Tarsus'a bağlı Alibeyli ile Çiftlik mahalleleri arasında bulunan, zaman zaman meydana gelen arızalardan dolayı su kaybına ve su kesintilerine neden olan isale hattını yeniliyor.

Tarsus Yeni Mahalle'de dönüşüm toplantısı yapıldı!

Kentsel dönüşümle ilgili Semt Pazarı’nda Mahalle sakinleri ve müteahhitlerle toplantı yapan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yeni Mahalle’nin hakkettiği konuma gelmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapmaya davet etti.

Tarsus'taki kentsel dönüşüm halka sorulacak!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ziyaretlerinin yenisini Yeni Mahalle'de yaptı. Can, kentsel dönüşümle ilgili mahalle sakinlerinin fikirlerini alacaklarını kaydetti.

Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi'ndeki restorasyonda son durum!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi kapsamında restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.Başkan Can, esnaflarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

tarsus kaymakamlığı Haberi

tarsus kaymakamlığı

Tarsus Kaymakamlığı ile Belediye arasında yapılan takas sonrasında, Tarsus İdmanyurdu kulübünün eskiden kullandığı tesisin bulunduğu alanda çalışma başladı.

Tarsus İdmanyurdu’nun eskiden kullandığı ve Cereciler olarak bilinen tesiste yıkım işlemi başladı.

Tesisin bulunduğu alana Tarsus Kaymakamlığı tarafından kullanılacak yeni bina inşa edilecek.


Tarsus...