03 / 05 / 2024

tarsus taziye evinin temeli

tarsus taziye evinin temeli

Tarsus Belediyesi tarafından Şahin Mahallesi'nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can, başta çocuklar olmak üzere vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaştı.

Gaziantep Şahinbey'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi öldü!

Gaziantep'in Şahinbey Yeşilköy Mahallesi'nde taziye evinin inşaatında çalışan Mahmud el Sati (22), taşıdığı demir parçasının elektrik kablosuna temas etmesi sonucu akıma kapıldı.

Batman Petrolkent’te taziye evinin yapımına başlandı!

Batman’ın eski mahallelerinden biri olan Petrolkent’te yapımına başlanılan taziye evi hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

Şehitkamil'de kent yatırımları sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Mahallesi’nde yapılarak hizmete sunulan aile sağlığı merkezi hizmet binası ve içerisinde 2 erkek ile 2 kadın taziye evinin bulunduğu Şehitkamil 141 ve 142 Nolu Sosyal Tesisin ardından yapımına başlanan ticaret merkezi inşaat çalışmaları da sürüyor. 

Karapınar taziye evinin inşaatı tamamlandı!

Erdemoğlu ailesi tarafından Karapınar Mahallesinde yaptırılan ve inşaat çalışması tamamlanan taziye evinin çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor. 

Gaziantep Şahinbey yeni tesisine kavuşuyor!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilen taziye evinin yapımını inceledi. Tahmazoğlu, yeni tesisin yakın zamanda açılacağını söyledi.

Gaziantep Şehitkamil'e yeni sosyal tesis!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Değirmiçem Mahallesine yapılan içerisinde 1 bay, 1 bayan taziye evinin yer aldığı sosyal tesisin kaba inşaatı tamamlandı. 

Afyonkarahisar Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Afyonkarahisar Belediyesi Yunus Emre Mahallesi'nde hayata geçireceği taziye evinin temelini attı.

Adıyaman Altınşehir Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesinde hayata geçirilecek olan taziye evinin temeli atıldı.

Adıyaman'da kent yatırımları devam ediyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Altınşehir Mahallesinde taziye evinin temeli atıldı.

Adıyaman Bahçecik Mahallesi taziye evi inşaatı tam gaz!

Adıyaman'da ‘Her mahallede bir taziye evi’ projesi kapsamında Bahçecik Mahallesi’ne yapılan taziye evinin kaba inşa çalışması hızla devam ediyor.

Adıyaman Esentepe'ye taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde modern taziye evinin inşaatına başladı. Bina, yklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor.

Mersin Tarsus'ta yeni taziye evi açıldı!

Mersin Tarsus'ta inşa edilen taziye evi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Tarsus Belediye Başkanı Şeveket Can, bugüne kadar 17 hizmetin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tarsus Şahin Mahallesi Taziye Evi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şahin Mahallesi Taziye Evi Tarsuslu vatandaşların hizmetine açıldı.

tarsus taziye evinin temeli Haberi

tarsus taziye evinin temeli

Tarsus Belediyesi tarafından Şahin Mahallesi'nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can, başta çocuklar olmak üzere vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaştı. Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, hizmetlerden dolayı Başkan Can'a teşekkür etti. Aydın, "Başkanımıza bu hizmeti için teşekkür ediyorum. Kendisine daha önce taziye evi ihtiyacımızı iletmiştik. Sağ olsun hemen işleme aldı" dedi. Tarsus olarak büyük bir aile olduklarını vurgulayan Başkan Şevket Can, "Bugüne kadar 16 hizmetin açılışını gerçekleştirdik. Tarsus'taki 45 mahalleye hizmet yapmak istiyoruz. Her mahallemize eserler bırakmak istiyoruz. Bu 45 mahallede hiçbir ayrım yapmadan el ele gönül gönüle yaşamak istiyoruz. 2004 yılından önce bu mahalleye cenaze arabası giremezdi. Vatandaşlarımız çamurdan dolayı evlerinden dışarı çıkamazdı. Ama şu anda bu eksikliklerin hepsi giderildi"...