17 / 05 / 2024

Taş Köşk nerede

Taş Köşk nerede

Ayazma Caddesi üzerinde yer alan, Taş Köşk ismiyle anılan 14 odalı, 3 hamamı bulunan meşhur köşk 1948 yılında bin 250 adet altın parasına, 50 bin liraya satılacakmış.

Taşkıran Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Ertuğrul Taşkıran tarafından kuruldu.

Trabzon'daki Taşkın Konak restore edildi!

Kentteki tarihi yapıları restore eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ortahisar'da yer alan Taşkın Konağı restore etti.

Çanakkale'deki taşkın koruma tesisleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'deki sulama ve taşkın koruma tesisleri, TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek soru önergesi hazırladı..

Taşköprü'de 5 tesisin açılışı yapıldı!

Taşköprü Belediyesi tarafından 9 milyon TL değerinde inşa edilen 5 tesisin açılışı yapıldı.

Kastamonu Taşköprü otobüs terminaline kavuşuyor!

Taşköprü Belediyesi, ilçe için önem arz eden projeleri tek tek hayata geçirmeye son sürat devam ediyor. Belediye Cuma pazarı yanında bulunan giysi pazarının olduğu alanda modern şehirlerarası otobüs terminali binası için ihaleye çıktı.

Kastamonu Taşköprü Otobüs Terminali ihaleye çıkıyor!

Kastamonu Taşköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek otobüs terminali projesi ihaleye çıkıyor. Projenin 2018 yılında tamamlanması bekleniyor.

Kastamonu Taşköprü 2019'da doğalgaza kavuşuyor!

Kargaz Genel Müdürü Kasım Kahraman yaptığı açıklamada Taşköprü’nün bir aksilik olmadığı takdirde 2019 yılı Ekim ayında doğalgaza kavuşacağının müjdesini verdi.

Artvin'deki asma ve taş köprüler TBMM'de konu oldu!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'de bulunan asma ve taş köprülere ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

Taşköprü OSB’nin alt yapı proje ihalesi yapıldı!

Taşköprü’de geçtiğimiz yıl kamulaştırma çalışmaları tamamlanan Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı proje ihalesi yapıldı.

Ceyhun Dilşad Taşkın: İmar ve ruhsat işlemleri bizim için çok önemli!

Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, imar ve ruhsat bekleyen müteahhit ve firmalar ile bir araya geldi. Vali Yardımcısı Taşkın, imar ve ruhsat işlemlerinin kendileri için çok önemli bir konu olduğunun söyledi.

Isparta'da taşkın koruma inşaatının ihalesi tamamlandı!

Isparta Yalvaç'a bağlı Bağkonak Köyü 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı'nın ihalesi, DSİ Bölge Müdürlüğü 181. Şube Müdürlüğü'nce yapıldı.

Arma Kontrol'den sel ve taşkınlara bariyerli çözüm!

Kış aylarında hayatı durma noktasına getiren şiddetli yağışlara karşı geliştirilen sel bariyerleri; yüksek risk konumunda olan okullar, devlet daireleri, kamu kuruluşları ve özel konutlar başta olmak üzere can ve mal kayıplarına yol açan sel ve taşkın riskini büyük oranda önlüyor

Konya Bostandere Taşkın Koruma ihalesi yapıldı!

DSİ tarafından Bostandere Mahallesi ve Akçay Deresi 2. Kısım Taşkın Koruma ihalesi yapıldı. Bostandere Taşkın Koruma ihalesi tamamlandığı zaman yerleşim alanları ve ekili alanlar taşkınlardan korunmuş olacak.

Taş Köşk nerede Haberi

Taş Köşk nerede

                     Yakacık'ta Satılık Köşk

                 PAZARLIKSIZ 50,000 LİRA


Ayazma Caddesi'nde TAŞ KÖŞK namıyla maruf, 14 oda, 3 hamam, ofis, ütü odası, mutbah, çamaşırlık, akar su, elektrik.

Her gün saat on bire kadar 60987 numaraya telefon edilebilir.

(1948 yılında Reşat Altın 41 liraymış.)


Vatan 26 Nisan 1948



Abdullah Kutalmış...