10 / 05 / 2024

Taş Maden Grup Yapı Anonim Şirketi

Taş Maden Grup Yapı Anonim Şirketi

Taş Maden Grup Yapı Anonim Şirketi, Metin Taş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Rıfkı Tongsir Caddesi'nde kuruldu.

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Antalya May Vision Residence 1 projesi yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta!

May Vision Residence 1 projesi, Antalya'nın yeni incisi olarak adlandırılan Altıntaş'ta May grup tarafından hayata geçiriliyor. Antalya May Vision Residence 1 projesi, yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Urcu Grup'tan Irak'ta 40 milyon dolarlık olimpik stadyum anlaşması!

Ulusal ve uluslararası ölçekte inşaattan enerjiye, sağlıktan havacılığa kadar çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Urcu Grup, Irak’ta uzun 40 milyon dolarlık olimpik stadyum inşa edecek.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Ali Balyeyen tarafından kuruldu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

Taşmaden Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Taşmaden Hafriyat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Erdoğan Beyaztaş tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Kurt tarafından kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Som tarafından açıldı.

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Fırat Tagay tarafından kuruldu.

Taş Maden Grup Yapı Anonim Şirketi Haberi

Taş Maden Grup Yapı Anonim Şirketi

Taş Maden Grup Yapı Anonim Şirketi, Metin Taş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Rıfkı Tongsir Caddesi'nde kuruldu.


Taş Maden Grup Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1- HAFRİYAT a- Her türlü hafriyat işlerini yapmak, yaptırmak, gerek kendi gerekse taşorenlere yaptırmak, b- Resmi ve özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir.Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. c- Resmi ve özel kurumlardan, şahıslardan yer almak, yer kiralamak, hafriyat döküm sahası açmak, çalıştırmak, kiraya vermek veya kiralamak, bu işlerle ilgili ihaleler açmak, ihalelere katılamak döküm sahaları açmak, bunlar için arsa kiralamak, satın almak, ruhsatlar almak ve işletmesini yapmak d- Döküm sahasında geri dönüşüm tesisi kurmak, çalıştırmak, her türlü agrega üretmek, satmak.  2-MADEN SEKTÖRÜ...