30 / 04 / 2024

taş yapı konut projeleri

taş yapı konut projeleri

2007 yılında Taşyapı'nın Acıbadem'de inşa ettiği Almondhill satışa sunulmuş. En fazla 7 katlı binaların bulunduğu sitedeki daireler 246 bin dolardan (327 bin lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Taş Yapı'nın 2 konut projesi havadan görüntülendi!

Taş Yapı'ya ait olan 2 konut projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

İhtiyaç-taşıt-konut kredisi faizlerinde son dakika! Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank peş peşe açıkladı!

İhtiyaç-taşıt-konut kredi faiz oranları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bankaların kredi faiz oranlarında son durum ne? Hangi banka kaç oranla kredi veriyor?  İşte Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank güncel faiz oranları...

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi 24 Şubat'ta yapılacak!

TOKİ: "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağlar Projesi için 24 Şubat'ta yapılacak...

Sivas'ta yapı ruhsatı verilen konut sayısı yüzde 90 azaldı!

Sivas’ta yapı ruhsatı verilen daire sayısının geçen yılın ilk çeyreğine göre yaklaşık olarak yüzde 90 oranında düşüş yaşadığı açıklandı.

İzmir Dap Yapı konut fiyatları!

İzmir Dap Yapı konut fiyatları 259 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı imzası taşıyan projede teslimler 36 ay sonra yapılacak...

Mersin Taşucu Limanı ihalesini Metal Yapı Konut kazandı!

Bugün Bekir Emre Haykır'ın komisyon başkanlığında gerçekleştirilen Mersin Taşucu Limanı ihalesini Metal Yapı Konut kazandı. Firma 410 milyon TL teklif verdi.

TOKİ Çorum 699 konut ihalesi 21 Ağustos'ta yapılacak!

TOKİ Çorum'un Kuruçay Mahallesi'nde 699 konut, ticaret merkezi ve cami inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ağustos'ta yapılacak.

Taşyapı'dan 2 milyar dolarlık yatırım hamlesi!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul firmalarından olan Taşyapı, konut sektöründe hedef büyütecek. Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “2017’de 2 milyar dolarlık yatırım hamlesi başlatıyoruz'' diye konuştu.

Taşyapı-Bulgar Vakfı Şişli projesinin detayları belli oldu!

Taşyapı'nın Bulgar Vakfı Şişli arazisinde inşa edeceği karma projesinde detaylar belli oldu. Konut, ofis, otel ve ticari ünitelerin yer alacağı proje yaklaşık 619 milyon TL'ye mal olacak...

Metal Yapı Konut Zekeriyaköy'de dev proje yapacak!

Metal Yapı Konut A.Ş., Zekeriyaköy ve Ulus'ta konut projeleri yapacak. Satışı devam eden Blue Lake Küçükçekmece projesinin lansmanı ise Nisan ayında yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4.Bölge 1.Etap'ta 393 konut yaptıracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kuzey Ankara Kent Girişi 4.Bölge 1.Etap'ta 393 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 23 Mayıs 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan Şeker Mahallesi 2.Etap'ta 357 konut yaptıracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Şeker Mahallesi 2.Etap'ta 357 konut, 1 adet cami ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ihalesi 23 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2. Etap'ta 749 konut yaptıracak!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2. Etap'ta 749 konut, 17 adet dükkan, 2 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi 11 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

taş yapı konut projeleri Haberi

taş yapı konut projeleri



İLK GÖRÜŞTE AŞK


ALMONDHILL ÖRNEK DAİRELERİ SİZİ İLK BAKIŞTA ETKİLEMEK, YAŞAMINIZ BOYUNCA GURUR DUYACAĞINIZ BİR YATIRIMA ADIM ATTIRMAK İÇİN HAZIR.


TAŞYAPI FARKINI KENDİ GÖZLERİNİZLE GÖRMEDEN KARAR VERMEYİN.


Almondhill'li olmak için bir kaç önemli neden:


30 Mayıs 2008'de teslim garantisi. 246.000 USD'den başlayan fiyatlar. Kredi kolaylığı. Maksimum 7 katlı binalar. 24 saat acil sağlık hizmeti. Çocuk kreşi. Yolların ve kaldırımların size kalmasını sağlayan 1500 araçlık yeraltı otoparkı ile trafikten muaf güvenli site hayatı. Binlerce ağaç ile tazelenen tertemiz Çamlıca havası ve çevre düzenlemesi. Kültürel ve sportif tesisler. Şelaler ve su havuzları ile süslenmiş yürüme parkuru. 3 açık 1 kapalı...