03 / 05 / 2024

taşdelen konut fiyatları

taşdelen konut fiyatları

Tertemiz havası ve suyu ile uzun yıllar İstanbul'un mesire alanı olarak varlığını sürdüren Çekmeköy Taşdelen, bugün birbirinden lüks konut projesine ev sahipliği yapıyor. İşte 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla Taşdelen satılık daireler 2013...

İngiltere'de konut fiyatları mart ayında düşüş gösterdi!

Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları, mart ayında aylık bazda yüzde 0,1 kadar düştü, senelik bazda yüzde 0,3 yükseliş göstermiş oldu.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da artış gösterdi. Halifax tarafından açıklanan resmi rakamlara göre fiyatlar Ocak ayına göre yüzde 0,4'lük bir artış gösterdi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları son bir yılın zirvesinde!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları ocak ayında yüzde 2,5 yükselişe geçti. Son bir yılda en büyük konut artışı yaşandı. 

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları düşerken, kiralar arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2023 yılının Kasım ayında yıllık bazda yüzde 2,1 azalırken, ortalama konut kiralarında ise Aralık 2023'te yüzde 6,2 artış yaşandı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları gerilerken, konut kiraları yüzde 6,2 yükseldi!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 1,2 geriledi, konut kiraları ise kasımda yıllık bazda yüzde 6,2 yükseldi.

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 14 yılın en sert düşüşü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları, geçen ay yıllık bazda yüzde 4,6 gerileme göstererek, son 14 senenin en sert düşüşünü kaydetti.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan verilere göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 artış gösterdi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için sözleşme imzalandı. Peki en yüksek teklifi hangi firma vermişti, hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için 12 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen  arsası için en yüksek teklifi veren firma açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy arsası için ne kadar teklif verildi? En yüksek teklif hangi firmadan geldi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen ihalesi 14 Şubat'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Çekmeköy Taşdelen için ihale tarihi resmen açıklandı. İşte Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

taşdelen konut fiyatları Haberi

taşdelen konut fiyatları

İsmini İstanbul halkının büyük bir zevkle içtiği Taşdelen kaynağından alan Çemeköy Taşdelen, düne kadar mesire alanı iken bugün markalı konut projelerinin bir numaralı adresi haline geldi. Çekmeköy'ün en gözde mahallerinden olan Taşdelen, Üsküdar-Çekmeköy metro hattı ile adını prim potansiyeli yüksek semtlerin arasına yazdırmayı başardı. 



Taşdelen satılık daire fiyatları 155 bin TL'den başlıyor

Yatırım çeken bölgeler arasında başı çeken Taşdelen'de bugün Sur Yapı, Taşbina, 216 Yapı, Kolan İnşaat, Lidya Yapı, Çizmeci Grup, Serhad Yapı ve Zin D Yatırım Geliştirme gibi birçok inşaat yatırımcısının markalı konut projesi bulunuyor. Taşdelen satılık daire fiyatları ise 155 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Şimdi gelin tertemiz havası ve suyu ile sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralayan bu konut projelerini daha yakından inceleyelim.

İşte tüm detayları ile Taşdelen satılık daire fiyatları....