29 / 04 / 2024

taşkale incesu ihale

taşkale incesu ihale

Taşkale İncesu için beldeden İncesu mağarasına giden toprak yol yapım işi ihaleye çıkıyor. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Taşkale İncesu mağarası yolu toprak tesviye yapıları yapılacak...

İZBAN'ın iki yeni durağı için son ihale 6 Mart'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 136 kilometrelik İZBAN hattına iki istasyon daha kazandırıyor. Menemen’e Asarlık ve Koyundere İZBAN istasyonlarının yapılması için son ihale 6 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İhale ile alınan taşınmazın tescili!

İhale ile bir gayrimenkul satın alan kimseler tapu dairesinde tescil işlemlerinin nasıl yapılacağını araştırıyor. İşte ihale ile alınan taşınmazın tescili işlemleri...

3S Kale 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta açıklayacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan 3S Kale Holding, 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Taşkale ve İlkan Kalkan tarafından kuruldu.

Kastamonu Bozkurt'ta 350 konut için ihale yapıldı!

Kastamonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan evler için inşa edilecek konutlar için ihale yapıldı. Konutların inşasına kısa sürede başlanacak. 

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Kaçar ve Levent Özkülekçi tarafından kuruldu.

Taşkale Müteahhitlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkale Müteahhitlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Çorluk tarafından kuruldu.

Manisa'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Manisa 3. İcra Dairesi, Yunusemre ilçesi, Muradiye mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Taşınmazın ihale bedeli 11 milyon 201 bin 800 TL olarak belirlendi.

ÖİB 6 ildeki 14 gayrimenkulün ihalesini erteledi!

ÖİB, Muğla, Amasya, Karaman, Diyarbakır, Kahramanmaraş ve Ankara illerinde yer alan 14 adet taşınmazın ihale tarihini erteledi...

ÖİB Didim'deki 35 gayrimenkulün ihalesini erteledi!

ÖİB, 4 Ağustos 2018 tarihinden itibaren ihale ilanına çıkıtığı Aydın ili, Didim İlçesi, Didim Mahallesinde bulunan 35 adet taşınmazın ihale tarihini erteledi..

taşkale incesu ihale Haberi

taşkale incesu ihale

Otantik mağara turizmine kazandırılan Taşkale İncesu için beldeden İncesu mağarasına giden toprak yol yapım işi ihaleye çıkıyor. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Taşkale İncesu mağarası yolu toprak tesviye yapıları yapılacak. 23 Ekim 2013 tarihinde ihale aşaması sonrası sözleşme sonrası yer teslimi ile birlikte 300 gün içinde işin tamamlanması hedefleniyor. 


Yeni...