29 / 04 / 2024

taşkale yolu asfalt

taşkale yolu asfalt

Taşkale İncesu için beldeden İncesu mağarasına giden toprak yol yapım işi ihaleye çıkıyor. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Taşkale İncesu mağarası yolu toprak tesviye yapıları yapılacak...

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

3S Kale 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta açıklayacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan 3S Kale Holding, 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Taşkale ve İlkan Kalkan tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Demir yolu taşımacılığını yüzde 20'lere çıkarmayı hedefliyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Ülkemizde demir yolu taşımacılığı genel taşımacılığın içerisinde yüzde 4'lerde. Kısa zamanda bunu yüzde 10'lara çıkarmayı ve 2025 yılı sonrasında yüzde 20'lere çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Kaçar ve Levent Özkülekçi tarafından kuruldu.

Taşkale Müteahhitlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkale Müteahhitlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Çorluk tarafından kuruldu.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı 12 Mart’ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Gebze-Halkalı demir yolu hattının 12 Mart’ta hizmete açılacağını duyurdu.

Türk IC İçtaş İnşaat ile İtalyan Astaldi, Rusya'da tramvay yolu yapacak!

IC İçtaş İnşaat ve İtalyan Astaldi konsorsiyumu ile St. Petersburg arasında tramvay yolu inşaatı için protokol imzalaması yapıldı. 

Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesi meclise taşındı!

Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz yol projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kale, Güngören'deki ofisini Vadistanbul'a taşıdı!

Kale Endüstri Holding 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, 27 Nisan itibariyle Vadistanbul’a taşıdı.

taşkale yolu asfalt Haberi

taşkale yolu asfalt

Otantik mağara turizmine kazandırılan Taşkale İncesu için beldeden İncesu mağarasına giden toprak yol yapım işi ihaleye çıkıyor. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Taşkale İncesu mağarası yolu toprak tesviye yapıları yapılacak. 23 Ekim 2013 tarihinde ihale aşaması sonrası sözleşme sonrası yer teslimi ile birlikte 300 gün içinde işin tamamlanması hedefleniyor. 


Yeni...