04 / 05 / 2024

Taşkaynak Göleti ve Sulama Projesi son durum

Taşkaynak Göleti ve Sulama Projesi son durum

Erzurum İli, Pasinler İlçesi, Taşkaynak Köyü sınırları dahilinde bulunan alan kültür varlığı özelliği gösterdiğinden I. Derece Arkeolojik Sit olarak tescil edildi. Taşkaynak Göleti ve Sulama Projesinin yapılmasında bir sakınca olmadığı belirtiliyor...

Polift İnşaat Gıda Ve Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polift İnşaat Gıda Ve Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Çok tarafından kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 1 milyon 409 bin 760 TL sermaye bedeli ile Güler Bahadır tarafından kuruldu.

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Altınbaş'ta indirim günleri başladı! Yüzde 35'e varan büyük fırsatı kaçırma! Altınbaş 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta indirim günleri başladı. Kolyeden yüzüğe küpeden bilekliğe her istediğiniz altın ve pırlata takılarda yüzde 35'e varan indirim kampanyasını kaçırmayın! İşte Altınbaş 26 Ekim 2022 fiyat listesi.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Marsan Turizm İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsan Turizm İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta kuruldu. 

MediaMarkt'ta dev Babalar Günü ve karne hediyesi fırsatı başladı! 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Her sene olduğu gibi bu yıl da Babalar Günü kampanyasını günler öncesinden başlatan MediaMarkt, bugünden itibaren fırsatlarına yeni ürünler ekledi. Peki MediaMarkt Babalar Günü ve karne hediyesi kampanyasına hangi ürünler dahil edildi? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Migros'ta kırmızı ve beyaz et indiriminde son gün! Tavuk but, dana biftek, kuzu incik.. İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi

Migros'ta kırmızı ve beyaz et indirim kampanyası yarın sona eriyor. Peki Migros'ta hangi et ürünleri indirime girdi? Migros kırmızı, beyaz et fiyatları ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Taşkaynak Göleti ve Sulama Projesi son durum Haberi

Taşkaynak Göleti ve Sulama Projesi son durum

Erzurum Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu

KARAR


Toplantı Tarihi ve No    : 19.06.2014-74                                 Toplantı Yeri: ERZURUM

Karar Tarihi ve No        : 19.06.2014-1235

Erzurum İli, Pasinler İlçesi sınırları dahilinde, DSİ 8. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan, Taşkaynak Göleti ve Sulama Projesi ile ilgili kurum görüşümüzün bildirilmesini içeren Tempo Altyapı Müh. Müş. A.Ş. ile Demsu Müh. Müş. Ltd. Şti.'nin 11.03.2014 gün ve 47 sayılı yazısı ve ekleri, 2014/128 sayılı uzman raporu okundu. Dosyası ve ekleri incelendi. Yapılan görüşmeler sonucunda;

Erzurum İli, Pasinler İlçesi, Taşkaynak Köyü sınırları dahilinde bulunan, tepe üstü yerleşiminin 2863 sayılı yasa kapsamında kültür varlığı özelliği gösterdiğinden I. Derece Arkeolojik Sit olarak tescil edilmesine,...