02 / 05 / 2024

Taşkent Uluslararası Havalimanı Honorable Mention ödülü

Taşkent Uluslararası Havalimanı Honorable Mention ödülü

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

Özbekistan Taşkent'teki gökdelenin inşaatı 2022'de tamamlanacak!

Türk ve Özbek inşaat şirketleri tarafından Taşkent'te inşa edilen ve bölgenin en yüksek gökdeleni olacak gökdelenin yapımı gelecek sene tamamlanıyor. 

Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Türk müteahhitlik tarihindeki en önemli projelerden biri Libya’da başkent Tripoli’de yapılacak havalimanıydı. Peki projede neler oldu? Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

TAV, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'nın yeni yolcu salonunu işletecek! 

TAV Havalimanları Holding A.Ş.'ye Metropolitan Washington Airports Authority tarafından, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı yeni Yolcu Salonu işletme hakkı imtiyazı verildi...

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap ihalesi yarın!

Konya İli Taşkent İlçesi 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap 142 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdarsi Başkanlığı Konya Taşkent 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 8 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

Pekin Daxing Uluslararası Havalimanı uçuşa hazır!

Çin’in en büyük havalimanı olan Pekin Daxing Uluslararası Havalimanı’nda ilk ticari uçuş bugün gerçekleştirilecek. 97 futbol sahası büyüklüğündeki havalimanı için 11.5 milyar dolar harcama yapıldı...

Taşkent Uluslararası Havalimanı Honorable Mention ödülü Haberi

Taşkent Uluslararası Havalimanı Honorable Mention ödülü

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize (AMP) 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülünün sahibi oluyor.

Havalimanı projeleri ağırlıklı olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında farklı fonksiyonlarda pek çok nitelikli mimari ve iç mimari projeyi hayata geçirilen GMW MIMARLIK, Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

Bu yıl 4. kez organize edilen, dünya çapında mimari tasarımda yaratıcılık ve yenilikçiliğin önemini arttıracak Architecture MasterPrize 2019’a dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda projeye başvurunda bulundu. Yarışma bünyesinde finale kalan projeler, “Peyzaj Mimarlığı”, “İç Mimarlık” ve “Mimari Tasarım” ana kategorileri altında 41 alt kategoride yarıştı. Architecture MasterPrize ödül töreni 14 Ekim 2019 tarihinde Guggenheim Museum Bilbao’da gerçekleşecek.

Architecture MasterPrize 2019, GMW Mimarlık tasarımı “Taşkent Uluslararası...