12 / 05 / 2024

Taşkışla nerede

Taşkışla nerede

1984 yılında Taşkışla için sonra karar verilmiş. Taksim'deki tarihi kışla 5 yıldızlı otel olarak hizmet verecekmiş. Taşkışla'nın Maliye Bakanlığı'na devredilmesi kararı Başbakan Turgut Özal tarafından durdurulmuş.

Taş kömürü ithalat oranı yüzde 12’ye çıktı! İşte, Taş Kömürü 29 Eylül 2022 fiyat listesi.

Taş kömüründe ithalat rakamları temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0,8’lik bir artışla bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12’ye çıktı.

TOKİ'den İTÜ Taşkışla'ya modern amfi! 

Taşkışla yerleşkesinde TOKİ, Özyazıcı İnşaat ve Mİ'MAR Mimarlık'ın desteğiyle renovasyonu tamamlanan 126 no'lu amfi yeniden kullanıma açıldı...

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

TOKİ Yüreğir Kışla kurası 15 Şubat'ta çekilecek!

TOKİ ile hayata geçirilen Adana Yüreğir'deki Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm 1’inci etapta satışa çıkartılan 412 konutun hak sahipleri 15 Şubat 2017 tarihinde belirlenecek.

Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları satışta!

Yüreğir Belediyesinin TOKİ işbirliğinde gerçekleştirdiği Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm l'inci etap çalışmalarında hak sahiplerine verilen dairelerden arta kalan konutlar TOKİ tarafından satışa çıkarıldı.

Hatay MKÜ Mimarlık Fakültesi'nden askeri kışla için proje!

Hatay MKÜ bünyesindeki Mimarlık Fakültesi yönetimi, taşınma kararı olduğu belirtilen kent merkezindeki Askeri Kışla yeri için kabul edilebilir örnek bir proje hazırlayıp Rektörlüğün bilgisine sundu.

Yüreğir Kışla 1. Etap Kentsel Dönüşüm çalışmaları tamamlandı!

Yüreğir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Etap etap devam eden çalışmalarda Kışla 1. Etap Kentsel Dönüşüm çalışmaları tamamlandı vatandaşlar yuvalarına taşınmaya başladılar.

Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli 'de 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.Peki Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli TOKİ Kastamonu Taşköprü 'de projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi nerede?

Gebze ve Darıca Askeri Kışla Arazileri'nde son durum!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan iki ilçede bulunan askeri arazini tedirgin edici olduğunu söyledi. Tarkan'ın TBMM gündemine taşıdığı Gebze ve Darıca Askeri Kışla Arazileri ile ilgili Milli Savunma Bakanı'nın verdiği yanıtı açıkladı.

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi 1. Etap'ta 354 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede toplam 772 daire ve 43 işyeri bulunuyor. Peki Adana Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ kura çekimi ne zaman?

Cihat Taşköy vefat etti!

Taşköy ailesi acı bir tesadüf ile iki kaybı bir arada yaşadı. Kanserle mücadele eden işadamı Cihat Taşköy, annesinden birkaç saat sonra hayatını kaybetti...

Muğla Kışla Parkı halı sahası yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen Kışla Parkı halı sahada soyunma odalarının temizliği, duş ve tuvaletlerin yenilenmesi, kale direklerinin boyanması, kale filelerinin ve aydınlatma direklerinin de yenilenmesi ile sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Taşkışla nerede Haberi

Taşkışla nerede



Taşkışla için son karar: (★★★