05 / 05 / 2024

Taşucu Kum Mahallesi imar plan değişikliği

Taşucu Kum Mahallesi imar plan değişikliği

Mersin Silifke İlçesi, Göksu Özel Çevre Koruma Bölgesi kapsamında Kum Mahallesine ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu bugün askıya çıktı.

Kahramanmaraş Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak! 2 bin 122 bağımsız bölüm!

6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Depremde yardıma ilk koşan ülke Azerbaycan'a teşekkür etmek amacıyla Kahramanmaraş'ta kurulan Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak.

Bakan Nebati açıkladı! Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu seyahat süresi 18 dakika olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin trafik problemini ortadan kaldıracağını 2,5 saate çıkan seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğini belirtti.

Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Mersin Silifke Taşucu Mahallesi'nde yer alan Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Taşucu Limanı özelleştiriliyor!

Çalışmalarına devam eden Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Taşucu Limanı'nın 40 yıllığına özelleştirilmesi için ihale ilanına çıktı.

Taşucu Tersanesi Projesi’nde çalışmalar başlıyor!

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki tek tersane yatırımı olmasına karşın, açılan davalar sebebi ile 17 yıldır yapılamayan Taşucu Tersanesi'nin hayata geçirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı...

Taşova köy konağı hizmete açıldı!

Taşova Belevi Mahallesi'nde köy konağı hizmete açıldı. AK Parti Amasya Milletvekili Çilez, "Emeği geçen tüm çalışanlara katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi...

Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesi ile ilgili 5 soru mecliste!

Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gökçel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Silifke'de 5.9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Mersin İli, Silifke İlçesi, Taşucu Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul 5 milyon 980 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yozgat'ta TOKİ konutları sahiplerini buldu!

Yozgat'ta Çapanoğlu Mahallesi'nde, mülkiyeti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait 530 adet 1 oda 1 salon sosyal konuttan boş durumda bulunan 99 konutun 66'sı yeni sahiplerini buldu.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu'nun ihalesine teklif gelmedi!

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi ihalesi düzenlendi. Gerçekleşen ihaleye katılım sağlanmadığı ifade edildi.

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesinde süre uzatıldı!

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesinde son teklif verme tarihi 24 Aralık 2018 tarihine kadar uzatıldı..

Sivas'ta 40 yıldır beklenen köprü açıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi halkının 40 yıldır hayali olan köprü düzenlenen törenle halkın kullanımına açıldı...

Taşucu Kum Mahallesi imar plan değişikliği Haberi

Taşucu Kum Mahallesi imar plan değişikliği

Mersin Silifke İlçesi, Göksu Özel Çevre Koruma Bölgesi kapsamında Kum Mahallesine ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 19 Aralık 2014 tarihinde onaylandı.
Mersin Silifke İlçesi Göksu Özel Çevre Koruma Bölgesi kapsamında Kum Mahallesine ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı. Planlar 30 gün boyunca askıda kalacak.
 1-1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu için tıklayın2-1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu için tıklayın3-1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Plan Açıklama Raporu için tıklayın4-1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Açıklama Raporu için tıklayın

Gülcihan...