08 / 05 / 2024

Taşyapı Grubu Kadıköy Belediyesi

Taşyapı Grubu Kadıköy Belediyesi

İşadamı Emrullah Turanlı, 130 milyon TL kazandığı Kadıköy Belediyesi’nin kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara sert tepki göstererek “Belediye Başkanı boş ve kanıtsız konuşuyor. İşte belgelerle ispatlıyorum” dedi.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Kadıköy'de iki lise arasına yapılacak karma projenin planı reddedildi!

Kadıköy'de yarısında iki lisenin bulunduğu arsanın boşta kalan bölümüne AVM ve konut yapılması için planları değiştirilmişti. CHP Meclis Üyeleri konuyu mahkemeye taşıdı. İstanbul 2. İdare Mahkemesi dava konusu planların iptali yönünde karar verdi...

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

Fikirtepe Uplife Kadıköy fiyat listesi Şubat 2018!

Aralık 2019 tarihinde teslim edilmesi hedeflenen Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesinde peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor..

Uplife Kadıköy Evleri konum! 

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Fikirtepe'de ev fiyatları 526 bin TL'den başlıyor. Projede 100 ay yüzde sıfır faiz kampanyası bulunuyor..

Teknik Yapı Uplife Kadıköy konut fiyatları ne kadar?

"Aradığın ev bu ev" sloganıyla basına tanıtılan Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesinde 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor..

Uplife Kadıköy görselleri!

Kişiye özel ödeme planları da hazırlabilen Teknik Yapı Uplife Kadıköy Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

Fikirtepe Uplife Kadıköy fiyat bilgisi 2018!

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Evleri'nde fiyatlar 526 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel planı da hazırlanıyor..

Teknik Yapı Uplife Kadıköy fiyat ve ödeme şekli!

Fikirtepe Uplife Kadıköy projesinde ev fiyatları 526 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Teknik Yapı Uplife Kadıköy'de 100 ay sıfır faiz fırsatı!

Toplam 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan meydana gelen Teknik Yapı Uplife Kadıköy'de 100 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Uplife Kadıköy: Aradığın ev bu ev!

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Evleri kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazaya yer veriliyor.

İş GYO-Tecim Yapı'dan Kadıköy'e 262 odalı 4 yıldızlı otel!

İş GYO-Tecim Yapı, İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 91.5 milyon TL değerinde otel inşa edecek. 262 odalı olarak planlanan otelin hafriyat çalışmalarına 2018 Şubat'ta başlanılacak..

Teknik Yapı Uplife Kadıköy fiyatlar!

Aralık 2019 tarihinde teslimlerin gerçekleşeceği Uplife Kadıköy projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de inşa ediliyor. Teknik Yapı Uplife Kadıköy fiyatlar 525 bin TL’den başlıyor.

Taşyapı Grubu Kadıköy Belediyesi Haberi

Taşyapı Grubu Kadıköy Belediyesi

Taşyapı Grubu Başkanı Emrullah Turanlı, Kadıköy Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamalara isyan etti. Kadıköy Belediye Başkanlığı'nın, Turanlı'nın mahkemeden kazandığı 130 milyon TL alacağı karşılığında ilçedeki camilere ve parklara haciz koyduğu iddiası üzerine konuşan işadamı şunları söyledi:


BOŞ VE KANITSIZ KONUŞUYOR

“İftiranın böylesiyle 53 yıllık hayatımda ilk kez karşılaşıyorum. Mantık dışı bu iddia. Ben cami yapan ve yaptırmaya gönül veren bir nesilden geliyorum. Böyle bir iddianın gerçekle hiçbir ilgisi olmadığı da İcra Müdürlüğü'nün verdiği kararın belgesi ile sabittir.


Ben boş söylemem ve dinlemem, bir şey iddia edersem mutlaka belgesi vardır. Kadıköy Belediye Başkanı ise boş ve kanıtsız konuşuyor?”




SUÇ İŞLEMEYE DEVAM EDİYOR

İstanbul Anadolu 24'üncü İcra Dairesi'nin verdiği kararın belgesiyle Kadıköy Belediyesi'nin devlete ait imarlı arazinin satışı üzerine Maliye'den yüzde 30 pay isteyip alamayınca projeyi...