07 / 05 / 2024

Taşyapı Grubu son durum

Taşyapı Grubu son durum

İşadamı Emrullah Turanlı, 130 milyon TL kazandığı Kadıköy Belediyesi’nin kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara sert tepki göstererek “Belediye Başkanı boş ve kanıtsız konuşuyor. İşte belgelerle ispatlıyorum” dedi.

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu son başvuru!

118 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu projesindeki daireler için başvuru süreci devam ediyor. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu son başvuru ne zaman?

Taşyapı'nın Kadıköy'deki inşaatı için iskan tartışması sürüyor!

İSTANBUL Kadıköy’de Meteoroloji arsası olarak bilinen arazide Taşyapı tarafından inşa edilen 45 katlı 4 gökdelene Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen iskân, mahkeme tarafından iptal edildi.

Taşyapı'nın Kadıköy'deki inşaatının iskanı iptal edildi!

Kadıköy Belediyesi’nin parklarına, kültür merkezlerine ve camilerine haciz gönderen Taşyapı’nın iskanı mahkeme tarafından iptal edildi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu son başvuru!

263 konutluk TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesindeki 126 konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu son başvuru ne zaman?

Taşyapı icra işlemlerine tepki!

Taşyapı'nın Kadıköy Belediyesi'ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması istemiyle başlattığı icra işlemine Kadıköy Kent Konseyi'nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum tepki gösterdi.

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru günü bugün!

TOKİ Aksaray Taşpınar projesinde yer alan 86 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

Taşyapı, Kadıköy'deki camileri icraya verdi!

Göztepe’deki Meteoroloji arsasına ayrıcalıklı imar kullanarak gökdelen yapan Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için icra işlemi başlattı.

Ordu Büyükşehir'den Ahşap ve Taş Yapıları Koruma Sempozyumu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Geleneksel Ahşap ve Taş Yapılarda Koruma ve Onarım” konulu sempozyum düzenlendi.

Taşyapı KKTC Ercan Havalimanı'nın inşaatına başladı!

İnşaatına başladıkları ‘Yeni Ercan Havalimanı’ hakkında bilgi veren Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “Kalitemizde mütevazı değil, iddialı olacağız. Hedefimiz ‘Ercan’ ile Kıbrıs’ı her anlamda uçurmak” diye konuştu.

Taş Yapı'nın Kadıköy'deki otel inşaatı durduruldu!

Taş Yapı'nın Karacaahmet Mezarlığı sınırındaki inşaatını mahkeme durdurdu Çevre sakinleri 'Bu bölge bu kadar inşaatı kaldırmaz' diyerek dava açmıştı

Taş Yapı'dan Hatay'a bin öğrenci kapasiteli meslek lisesi!

Taş Yapı Başkanı Emrullah Turanlı, İstanbul'un merkez bölgeleri dışında kalan arsaların imara açılmaması gerektiğini savundu. Turanlı, "Oraları bizim nefes alanı ormanlarımız, tarlalarımız. Buralarda tarım yapılması gerekiyor" dedi.

Taşyapı Grubu son durum Haberi

Taşyapı Grubu son durum

Taşyapı Grubu Başkanı Emrullah Turanlı, Kadıköy Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamalara isyan etti. Kadıköy Belediye Başkanlığı'nın, Turanlı'nın mahkemeden kazandığı 130 milyon TL alacağı karşılığında ilçedeki camilere ve parklara haciz koyduğu iddiası üzerine konuşan işadamı şunları söyledi:


BOŞ VE KANITSIZ KONUŞUYOR

“İftiranın böylesiyle 53 yıllık hayatımda ilk kez karşılaşıyorum. Mantık dışı bu iddia. Ben cami yapan ve yaptırmaya gönül veren bir nesilden geliyorum. Böyle bir iddianın gerçekle hiçbir ilgisi olmadığı da İcra Müdürlüğü'nün verdiği kararın belgesi ile sabittir.


Ben boş söylemem ve dinlemem, bir şey iddia edersem mutlaka belgesi vardır. Kadıköy Belediye Başkanı ise boş ve kanıtsız konuşuyor?”




SUÇ İŞLEMEYE DEVAM EDİYOR

İstanbul Anadolu 24'üncü İcra Dairesi'nin verdiği kararın belgesiyle Kadıköy Belediyesi'nin devlete ait imarlı arazinin satışı üzerine Maliye'den yüzde 30 pay isteyip alamayınca projeyi...