15 / 05 / 2024

Tatlıca Şelaleleri ulaşım

Tatlıca Şelaleleri ulaşım

Sinop'un Erfelek ilçesinde 28 irili ufaklı şelaleden meydana gelen ve bu yıl 150 bin kişinin ziyaret ettiği Erfelek Tatlıca Şelaleleri, Manavgat Şelalesi'nden sonra en çok ziyaret edilen yer oldu.

ÖSYM duyurdu! YKS'ye girecekler dikkat! Sınav için ulaşım ve barınma desteği verilecek...

ÖSYM deprem bölgesinde sınava girecek adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu. Ayrıca 12 Haziran'da bitmesi beklenen başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

İzmir'deki tramvay projeleri ulaşım planma tekniklerine aykırı mı?

Ulaşım ve trafik planlama uzmanı ve şehir plancısı uzmanı olan Dr. Oral’ın raporuna göre tramvay projeleri, “şehirciliğin genel ilke ve esaslarına ayrıca ulaşım planlama tekniklerine aykırı” yapılmış

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları projesi imar planı askıda!

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesine ilişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları projesi için kamulaştırma!

İstanbul Üsküdar Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi kapsamında bazı taşınmazların İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çamlıca Tepesi ulaşım yolları imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi'ne ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıdan iniyor...

Küçük Çamlıca Korusu imara mı açılacak?

AYDINLIK gazetesi, İBB tarafından hazırlanan, doğal ve kentsel SIT alanı olan Küçük Çamlıca Korusu'nu imara açacak olan haritaya ulaştı. Peki Küçük Çamlıca Korusu imara mı açılacak?

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi'ne ( 15 Kasım 2014 tasdik tarihli plan itirazına) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Sinop Erfelek Tatlıca Şelaleleri turistlerin gözdesi!

Sinop'un Erfelek ilçesinde 28 irili ufaklı şelaleden meydana gelen ve bu yıl 150 bin kişinin ziyaret ettiği Erfelek Tatlıca Şelaleleri, turistlerin ilgi odağı oldu.

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi'ne izin çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Çamlıca Camisi'ne ulaşımı sağlamak amacıyla yapılacak tünel ve bağlantı yollarıyla ilgili plan değişikliği kabul edildi. Ret oyu veren CHP mahkemeye gidecek.

Çamlıca The Address Residence ulaşım!

Çamlıca The Address Residence ulaşım bilgilerine göre proje Taksime 11 kilometre, Kadıköy'e 5,5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor.

Seğmen Bağlıca Konutları ulaşım!

Seğmen Bağlıca Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara İl'i Etimesgut İlçe' sinde Bağcılar semtinde Başkent Üniversitesi' nin arka tarafında yer alıyor. Projede toplam 435 adet daire bulunuyor.

Tatlıca Şelaleleri ulaşım Haberi

Tatlıca Şelaleleri ulaşım


Erfelek ilçesinde 28 irili ufaklı şelaleden meydana gelen Erfelek Tatlıca Şelaleleri, Manavgat Şelalesi'nden sonra en çok ziyaret edilen yer oldu.


İlçeye bağlı Tatlıca Mahallesi Gürleyik mevkisinde bulunan 28 irili ufaklı şelaleden meydana gelen Erfelek Tatlıca Şelaleleri, Türkiye'nin sayılı güzellikleri arasında yer alıyor.


İlçe merkezine 14 kilometre uzaklıktaki bir vadi içinde yer alan şelaleler, yürüyüş ve tırmanış parkurlarıyla ziyaretçilerine eşsiz güzellikler sunuyor. Doğal sit alanı ilan edilen şelaleler, doğal güzelliği ve seyir zenginliğiyle turizm açısından önemli bir potansiyel oluşturuyor.


Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erfelek Tatlıca Şelaleleri'ne ilginin her geçen gün arttığını söyledi.


Şelalelerin 15 yıl önce turizme kazandırıldığını anımsatan Tosun, Erfelek Tatlıca Şelaleleri'ni bu yıl yaklaşık 150 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi.


Gelecek yıl bu rakamın üstüne...