02 / 05 / 2024

taurus avm şubesi jimmy key

taurus avm şubesi jimmy key

Kadın ve erkek giyim mağazası Jimmy Key'in en son durağı Uşak'ın ilk AVM'si Festiva Outlet oldu. Jimmy Key'in yeni mağazası 29 Ekim'de Ankara'da hizmete açılacak Taurus AVM'de tüketiciyle buluşacak..

Les Benjamins Akasya AVM'de yeni mağaza açtı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı'nın oğlu Fethi Kamışlı'nın yatırım yaptığı giyim markası Les Benjamins büyümeye devam ediyor. Markanın yeni şubesi Akasya AVM'de açıldı. 

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM'de şube açacak!

Kaşıbeyaz'ın altıncı şubesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en iddialı AVM projelerinden biri olarak lanse edilen Büyükçekmece'de hayata geçecek Kıyı İstanbul projesinde yer alacak.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Elmez İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Olımpa Avm Şubesi açıldı!

Elmez İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Olımpa Avm Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fayzulla AbduKarimov tarafından kuruldu.

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi açıldı!

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kadraj Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canpark Avm Şubesi açıldı!

Kadraj Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canpark Avm Şubesi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

HD İskender İstMarina AVM şubesi açıldı!

23 yıldır dışarıda hakkıyla yemek yeme deneyimini ulaşılabilir kılarak, geleneksel iskender lezzetini kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerine sunan HD İskender, İstMarina AVM şubesini açtı.

Türkiye’de AVM’lerin markalaşmaya etkisi ve perakendenin geleceği!

MÜSİAD Perakende Sektör Kurulu tarafından, MÜSİAD Kocaeli Şubesi ev sahipliğinde “Türkiye’de AVM’lerin Markalaşmaya Etkisi ve Perakendenin Geleceği” ana başlıklı Türkiye İstişare Toplantısı düzenlendi.

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

Tavuk Dünyası Antalya Terracity AVM’de şube açtı!

Tavuk Dünyası, Antalya’daki 7’nci Şubesi’ni Terracity AVM’de açtı. Firma, Türkiye genelinde bu yıl 50 şube açmayı hedefliyor.

Taurus AVM yılbaşında açık mı?

Taurus AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM yılbaşında açık mı? Taurus AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Taurus AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

taurus avm şubesi jimmy key Haberi

taurus avm şubesi jimmy key

Her sezon özgün tasarımları, son trendleri, renkleri ve baskıları koleksiyonunda barındıran Jimmy Key'de yenilik hareketi hızla devam ediyor. Doğallığın, sıcaklığın ve varoluş ruhunun temsilcisi yeni mimari konsepte göre dekore edilmiş yeni mağazalar açılmaya devam ediyor. Haziran ayında Manisa Magnesia AVM'deki mağazası ile Manisa'ya büyük bir hızla giriş yapan Jimmy Key'in sonraki durağı Uşak'ın ilk AVM'si Festiva Outlet oldu. Uşak tüketicisinin beğenisini toplayan ürünleriyle ve şehir içindeki reklam aktiviteleriyle de Jimmy Key dünyasına davet ederken yeni sezona Antalya'nın en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Markantalya'da merhaba dedi. 

Jimmy Key yeni mağaza hareketi, 29 Ekim'de Ankara'da hizmete açılacak Taurus AVM'de tüketiciyle buluşacak. ¦ HABER MERKEZİ 


Yenigün...