04 / 05 / 2024

Taurus Cinamarine Sinemaları ayas

Taurus Cinamarine Sinemaları ayas

Türkiye'nin ilk çizgi sinema filminin kahramanı Ayas, Ankara Taurus Cinamarine Sinemaları'nda Ankaralı miniklerle buluştu. Minikler, Ayas'ın başından geçen maceraları konu alan filmin kahramanı Ayas'ın maskotu ile doyasıya vakit geçirdi...

Krizi atlatamayan Ankara'daki ünlü AVM, 29 Mayıs'ta icradan satılıyor!

Başkent Ankara’da Gölbaşı yolu üzerinde konumlanan ve içinde 139 bağımsız bölümden oluşan Taurus Alışveriş Merkezi 29 Mayıs 2024 tarihinde icradan satışa çıkarılıyor.

Sinemalar için uyarı: Kira uyuşmazlıkları yaşanabilir!

Kovid-19 pandemisinden en fazla etkilenen alanlarda biri de sinemalar oldu. Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) Genel Sekreteri Fevzi Genç, erken açılma gibi bir süreçte kiralık salonlarda kira uyuşmazlıklarının yaşanabileceğine dikkat çekti.

Taurus Acmm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taurus Acmm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alp Tunga Kızıltürk, Cuma Celenay ve Mehmet Başar ortaklığında kuruldu.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Taurus Bookıng Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taurus Bookıng Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak    Öztürk ve Morad Yassın A. Abdulrazıq ortaklığında kuruldu. 

Erasta Edirne AVM açıldı!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından 210 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Erasta Edirne AVM açıldı. ,Erasta Edirne AVM 35 bin metrekarelik kiralanabilir alanda yer alan toplam 125 mağaza, sinemalar, yeme-içme ve eğlence mekanları ile bölgeye yeni bir soluk getirecek.

Taurus AVM yılbaşında açık mı?

Taurus AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM yılbaşında açık mı? Taurus AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Taurus AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Taurus AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Basmane çukurunu ünlü mimarlar kurtaracak!

İzmir Basmane'de 'utanç çukuru' olarak anılan alanda hayata geçirilecek dev tesis için proje geliştirecek mimarlık ofisleri belirlendi. Basmane çukurunun bulunduğu alanda sinemalar, alışveriş alanları, çok amaçlı salonlar rezidans ve ofis binaları yer ala

Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Taurus AVM bayramda açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus Alışveriş Merkezi bayramda açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Taurus Kadıköy Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Taurus Kadıköy Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Ertan Dal tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Taurus Cinamarine Sinemaları ayas Haberi

Taurus Cinamarine Sinemaları ayas

 Ayas, Ankara Taurus Cinemarine sinemalarında Ankaralı miniklerle buluştu. Gösterim öncesinde yapılan eğitici etkinlik ile çocuklar hem öğrendi hemde eğlendi. Altı yaşındaki Ayas'ın başından geçen maceraları konu alan filmin kahramanı Ayas'ın maskotu ile AVM içinde doyasıya vakit geçiren Ankaralı minikler aileleriyle keyifli dakikalar geçirdiler.

Filmde yer alan şarkıları Ayas’la birlikte söyleyen minik misafirler daha sonra Cinemarine salonlarının o muhteşem atmosferinde filmi yine Ayas’la birlikte...