05 / 05 / 2024

tav ahavalimanı projesi

tav ahavalimanı projesi

TAV İnşaat, 709,7 milyon dolar ciroyla bu alanda dünyanın en büyük ikinci şirketi oldu. TAV İnşaat'ın bugüne kadar üstlendiği projelerin toplam sözleşme bedeli 16 milyar doları aştı...

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Tavşanlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Tavşanlı sosyal konut projesi...

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

11 soruda Orta Gelir Kütahya Tavşanlı projesi!

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesinde kura çekilişi bu sabah yapıldı. Orta Gelir Grubuna hitap eden projede 108,36 metrekare 40 adet 3+1 daire bulunuyor. İşte 11 soruda Orta Gelir Kütahya Tavşanlı projesi...

10 soruda Alt Gelir Kütahya Tavşanlı projesi! 

Alt Gelir Kütahya Tavşanlı projesinde daireler için kura çekilişi bu sabah yapıldı. Toplamda 39 daireden meydana gelen projede 2+1'ler yer alıyor. İşte 10 soruda Alt Gelir Kütahya Tavşanlı projesi...

TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir projesi başvuruları sona eriyor!

TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TAV'a Yılın Ulaştırma Projesi ödülü!

TAV, Riyad Havalimanı ile Dubai'de Yılın Ulaştırma Projesi ödülünü kazandı. TAV Grubu Üst Yöneticisi Şener, "Türk gençlerine hem istihdam sağlamaya, onları küresel piyasada etkin bir oyuncu olmaları için eğitmeye devam edeceğiz" dedi.

Propa Vista projesi Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu ile değerleniyor!

Kartal-Tavşantepe metro hattı, bölgede yer alan projelere ilgiyi artırdı. Kartal-Tavşantepe metro hattında yer alan Yakacık metro durağına 10 metre mesafede konumlanan Propa Vista projesi de konumu itibariyle konut yatırımı yapacak olanlar için en cazip projelerin başında geliyor.

Tavşanlı TOKİ Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi bugün!

“Kütahya - Tavşanlı Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 118 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Tavşanlı TOKİ Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Kocaeli Tavşancıl Albay Sami Bey Evi restore ediliyor!

Kocaeli Dilovası Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan üç katlı tarihi ev, restorasyon projesi kapsamında yenileniyor.

Kütahya Hayrettin Karaca Projesi ihale aşamasında!

Tavşanlı Belediyesi Hayrettin Karaca Parkı’nı sil baştan yenilemek için kolları sıvadı. Projesi hazırlanan parkta spor tesislerinden tutunda, amfi tiyatroya bir çok sosyal yaşam alanı vatandaşın hizmetine sunulacak.

Kütahya Tavşanlı İçme Suyu projesi için yer teslimi yapıldı!

Kütahya Tavşanlı'nın vizyon projesi içme suyunda ihale sürecinin tamamlanmasının ardından ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldı ve çalışmalar başladı.

Tav İnşaat, Medine Projesiyle ödül aldı!

Engineering News Record (ENR) tarafından New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi'nde TAV İnşaat'ın Medine'de inşa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

tav ahavalimanı projesi Haberi

tav ahavalimanı projesi

TAV İnşaat, 709,7 milyon dolar ciroyla bu alanda dünyanın en büyük ikinci şirketi oldu. TAV İnşaat'ın bugüne kadar üstlendiği projelerin toplam sözleşme bedeli 16 milyar doları aştı. Türkiye ve bölge ülkelerinde havalimanı projeleri gerçekleştiren TAV İnşaat, bu alanda dünyanın en büyük ikinci şirketi oldu. Sektörün saygın yayınlarından Engineering News Record (ENR) üstlendikleri projelere göre 2012'de her sektörde dünyanın en büyük inşaat şirketlerini açıkladı. TAV İnşaat 'ulaştırma' sektöründe 33. sırada yer alırken havalimanı inşaatında Bechtel'in ardından ikinci en büyük şirket oldu. TAV Grup CEO'su Sani Şener, şirketin; havalimanı tasarımı, yapımı ve finansmanı gibi zorlu ve karmaşık bir alanda uzmanlaştığını söyledi. Bu alanda hızla büyüyerek sektörün lider markalan arasına girdiklerini ifade eden Şener, "Bugün geldiğimiz noktada Abu Dabi Midfield Terminali, Medine...