06 / 05 / 2024

tav bahreyn ihalesi

tav bahreyn ihalesi

TAV Grubu Üst Yöneticisi Sani Şener, Bahreyn'de kazandıkları 1,1 milyar dolarlık terminal ihalesi ve son dönemde büyük montanlı ihaleleri almalarındaki motivasyon hakkında şunları kaydetti:

TOKİ Kütahya 333 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 3.Etap 333 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Tavşanlı 481 konut ihalesi yarın!

Kütahya Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 2.Etap 481 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya Tavşanlı projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kütahya 500 konut ihalesi yarın!

Kütahya Tavşanlı Moymul Mahallesi 1.Etap 500 Adet Konut , 14 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya Tavşanlı 500 konut ihalesi 11 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi başkanlığı Kütahya Tavşanlı Moymul Mahallesi 1.Etap 500 Adet Konut , 14 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 11 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kütahya Tavşanlı Moymul Mahallesi 981 konut ihalesi 3-4 Aralık'ta!

Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 1.Etap 500 Adet Konut ihalesi 3 Aralık, Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 1.Etap 500 Adet Konut ihalesi 3 Aralık'ta...

TOKİ Kütahya Tavşanlı 500 konut ihalesi 3 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Tavşanlı 500 konut projesinin ihalesini 3 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

TAV'dan İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesi açıklaması!

TAV Havalimanları Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklaması yaptı.

TOKİ Tavşanlı 79 konut ihalesi yapıldı!

Tavşanlı'ya TOKİ tarafından inşa edilecek 79 konutun ihalesi yapıldı. Konuyla ilgili Belediye Başkanı Mustafa Güler açıklama yaptı.

TOKİ Kütahya Tavşanlı 79 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Tavşanlı İlçesi Moymul (dağçeşme) Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Tav İnşaat'ın acı günü! Sait Ertürk vefat etti!

Tav İnşaat Bahreyn Havalimanı Proje Direktörü İsmail Ertürk'ün abisi Kurmay Albay Sait Ertürk hayatını kaybetti. Tav İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

TOKİ Kocaeli İzmit'e 24 derslikli lise ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kocaeli İzmit Tavşantepe ve Gündoğdu Mahallesi, 24 derslikli endüstri meslek lisesi ile 3 adet atölye inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Gebze Tavşanlı Köprüsü yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım, Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı’da köprü yenileme ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 4 firma teklif verdi.

tav bahreyn ihalesi Haberi

tav bahreyn ihalesi



TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, "Yurt dışında, özellikle Orta Doğu'da büyük bir sıkıntımız yok. Geciken ödemeler olabiliyor ama bu bölgede paranız kalmaz. Çünkü bütçe disiplinine çok hakimler ancak bundan sonrası için yatırımlarda kısıtlamalara başladılar tabii ki" dedi.


Son dönemde yurt dışında kazandıkları ihalelerle uluslararası platformlarda adından söz ettiren TAV Grubu, milyar dolarlık ihaleleri başarıyla bitirerek Orta Doğu başta olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde başarılı işlere imza atıyor.


AA muhabirine, devam eden projeler ve gelecek döneme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şener, Bahreyn'de kazandıkları 1,1 milyar dolarlık terminal ihalesi ve son dönemde büyük montanlı ihaleleri almalarındaki motivasyon hakkında şunları kaydetti:


"TAV Havalimanları ve TAV İnşaat olarak havalimanı işletmeciliği ve yapımında dünyanın önde gelen firmalarındanız. Ancak coğrafi ve kültürel yakınlık bizi Orta Doğu'da daha...