30 / 04 / 2024

tav bahreynde proje mi yapacak

tav bahreynde proje mi yapacak

TAV İnşaat, 1,1 milyar dolarlık Bahreyn Havalimanı Genişleme İhalesi'ni kazandı. Katar, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’dan sonra TAV İnşaat bölgedeki beşinci ülke başkenti havalimanı inşaat ihalesini de kazanmış oldu.

TOKİ Tavşanlı Moymul kura sonucu isim isim tam liste 2021!

TOKİ Tavşanlı Moymul kura sonucu isim isim tam liste 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Tavşanlı Moymul kura sonucu isim isim tam liste 2021  ve proje detayları...

TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonucu isim listesi 09.08.2021!

TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonucu isim listesi 09.08.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonucu isim listesi 09.08.2021 ve proje detayları...

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Keleş ve Turgut Tavşanoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Tavşanlı Alt Gelir Grubu'nda konut teslimleri başlıyor!

TOKİ Tavşanlı Alt Gelir Grubu'nda konut teslimleri bugün itibariyle başlıyor, proje 118 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ Kütahya Tavşanlı başvuru tarihi 2017!

TOKİ Kütahya Tavşanlı başvuru tarihi 2017 belli oldu. 118 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Gebze Tavşanlı’daki köprü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze Tavşanlı Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki dere üzerinden geçen köprü yenilendi. Proje kapsamında mevcut köprü yıkılarak 2 açıklıklı 10 metre genişliğinde 35 metre uzunluğunda betonarme köprü yapıldı.

Tav İnşaat'ın acı günü! Sait Ertürk vefat etti!

Tav İnşaat Bahreyn Havalimanı Proje Direktörü İsmail Ertürk'ün abisi Kurmay Albay Sait Ertürk hayatını kaybetti. Tav İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Tavşanlı içme suyu proje ihalesi tamam!

Tavşanlı’nın 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan ve suyun kaynağından alınmasını kapsayan içme suyu projesinin 54,5 milyon TL’lik ihalesi 22 firmanın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi.

TAV İnşaat havalimanı projesiyle dünya birincisi seçildi!

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmaları TAV İnşaat ve SUMMA İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından iki ayrı proje ile ayrı alanlarda birincilik ödülüne layık görüldü.

TAV İnşaat'a en iyi proje ödülü!

New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesinde TAV İnşaat'ın Medine'de yaptıgı Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept'ten ortak proje!

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Bodrum'da özel bir proje gerçekleştirdi. Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Milas-Bodrum Havalimanı’nda yer alan ‘primeclass’ lounge’da özel bir proje gerçekleştirdi.

Summa ve TAV'ın projelerine Küresel Proje Yarışması'ndan ödül!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) dergisinin her yıl düzenlediği "Küresel Proje Yarışması"nda Türk firmaları Summa ve TAV da ödüle layık görüldü.

Summa ve TAV'ın yurtdışı projelerine ödül!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) dergisinin her yıl düzenlediği "Küresel Proje Yarışmasında Türk firmaları Summa ve TAV ödüle layık görüldü. İşte ayrıntılar...

tav bahreynde proje mi yapacak Haberi

tav bahreynde proje mi yapacak

TAV Havalimanları Holding bünyesindeki şirket, Dubai merkezli ortağı Arabtec ile Bahreyn’de gerçekleştireceği inşaat ile havalimanının yıllık kapasitesini 4 milyon yolcudan 14 milyona çıkartacak. İhale kapsamında Bahreyn Uluslararası Havalimanı’na yeni bir terminal, servis binaları ve apron inşa edilecek.


Bu projenin Bahreyn havacılığının son 30 yıldaki en büyük ihalesi olduğunu belirten Bahreyn Havalimanı Şirketi (BAC-Bahrain Airport Company) CEO’su Muhammed Albinfalah, “Bu yatırım ile havalimanı kapasitesi katlanacak. 2019′dan itibaren Bahreyn bölgenin önemli bir aktarma noktası haline gelecek” dedi.


TAV İNŞAAT BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ


TAV İnşaat’ın devam eden havalimanı projeleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nde Abu Dhabi Havalimanı Midfield Terminal Kompleksi, Suudi Arabistan’da Riyad King Khaled Havalimanı Terminal 5, Cidde King Abdülaziz Havalimanı Uçak Bakım Hangarları ve Umman’da Muskat Havalimanı Altyapı İşleri yer alıyor.


Tamamladığı havalimanı projeleri arasında...