04 / 05 / 2024

TAV cirosunu ne kadar yükseltti

TAV cirosunu ne kadar yükseltti

TAV Havalimanları, 2015 yılının ilk dokuz aylık rakamlarını açıkladı. Buna göre yolcu sayısını yüzde 8 artıran şirket, cirosunu yüzde 14 yükseltti.

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Tavşanlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Tavşanlı sosyal konut projesi...

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nda merakla beklenen Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu inşaatında son durum ne? Adil Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Havalimanı için TAV’a ne kadar tazminat ödenecek?

Ticari uçuşlara kapatılan Atatürk Havalimanı'nın işletme hakkını 3 Ocak 2021'e kadar elinde bulunduran TAV Havalimanları Holding'e devlet 389 milyon Euro (2.6 milyar TL) tazminat ödeyecek.

Antalya Havalimanı TAV'ın oldu!

Rekabet Kurulu kararı ile TAV Havalimanları, IC İçtaş şirketinin yüzde 49’luk payının tamamını satın alarak Antalya Havalimanı’nı portföyüne ekledi..

TOKİ'den Kütahya Ömerli Mahallesi'ne bin konut!

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi Ömerli Mahallesi'ne bin konutluk proje geliyor. TOKİ tarafından inşa edilecek proje için çalışmalara başlandı.

TAV, Suudi Arabistan'da 2 havalimanı daha aldı!

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan'da Medine ve Yanbu'nun ardından Qassım ve Hail havalimanlarını da portföyüne ekledi. TAV, 2 havalimanını da geliştirecek ve 30 yıl boyunca işletecek.

TOKİ Kütahya Tavşanlı'da 118 konut kurası çekildi!

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Dağçeşme Mahallesi’ne yapılan 118 alt gelir grubu konutların hak sahipleri noter huzurunda kur’a çekimi ile belirlendi.

Tavşanlı TOKİ Alt Gelir Grubu kura çekimi!

Kütahya Tavşanlı’ da TOKİ tarafından hayata geçirilen 118 adet konut Kuralı Satış Yöntemiyle satışa çıktı. Peki, Tavşanlı TOKİ Alt Gelir Grubu kura çekimi ne zaman?

TOKİ Kütahya Tavşanlı AGG kurası!

TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu projesindeki 118 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı AGG kurası ne zaman?

Tavşanlı TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

Tavşanlı TOKİ kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular 7 Aralık 20 Ocak tarihleri arasında kabul edildi.

TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir kurası ne zaman?

118 adet konutun kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir projesinde geri sayım başladı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir kura çekimi!

TOKİ'nin 118 konutluk Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir kura çekimi ne zaman?

TAV cirosunu ne kadar yükseltti Haberi

TAV cirosunu ne kadar yükseltti

TAV Havalimanları, 2015 yılının ilk dokuz aylık rakamlarını açıkladı. Buna göre yolcu sayısını yüzde 8 artıran şirket, cirosunu yüzde 14 yükseltti. İlk dokuz ayda 822 milyon Euro ciro açıklayan TAV, aynı dönemde amortisman ve vergi öncesi faaliyet karını ise yüzde 21 artırarak 395 milyon Euro’ya çıkarttı.


TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, beklentilere uygun bir şekilde 2015 yılı TAV Havalimanları için hem faaliyetler hem de finansal sonuçlar anlamında oldukça iyi geçtiğini açıkladı. İlk dokuz ayda hizmet verilen havalimanlarında 78 milyon yolcuya ulaştıklarını ifade eden Şener, “Toplam yolcu sayımızı yüzde 8 artırdık. İstanbul Atatürk’te ise dış hat yolcumuz yüzde 11 artış kaydetti. Hem havacılık hem de ticari gelirlerimizin oldukça iyi seyretmesi sebebiyle toplam ciromuz yüzde 14 artış gösterdi. Faaliyet kaldıracı,...