28 / 04 / 2024

TAV İnşaat Katar projesi

TAV İnşaat Katar projesi

TAV İnşaat tarafından Katar'ın başkenti Doha'da yapımı gerçekleştirilen Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, inşaat dünyasının uluslararası yayını MEED dergisi tarafından düzenlenen Proje Kalite Ödülleri'nde "Yılın Ulaştırma Projesi" seçildi.

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karayiğit tarafından kuruldu.

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Mustafa Arslan ve Mürsel Katar ortaklığında kuruldu. 

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Emine Tav ve Tolga Tav ortaklığında kuruldu.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Ahmet Ozan Şener kimdir?

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

Tekfen İnşaat Katar’da 150 milyon dolara otoyol inşa edecek!

Tekfen İnşaat, portföyünü yeniledi. Şirket, Katar Bayındırlık İşleri İdaresi’nden (Ashghal) Al Khor Expressway Bağlantı Yolları İnşaatı işini 548 milyon Katar Riyali (yaklaşık 150 milyon Amerikan Doları) bedel ile kazandı.

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor!

Bankalarla borç yapılandırmasında olan TAV Grubu’nun iştiraki TAV İnşaat’ta ortaklar arasındaki anlaşmazlığın devam ettiği öğrenildi...

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

TAV İnşaat Katar projesi Haberi

TAV İnşaat Katar projesi

TAV İnşaat tarafından Katar'ın başkenti Doha'da yapımı gerçekleştirilen Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, inşaat dünyasının uluslararası yayını MEED dergisi tarafından düzenlenen Proje Kalite Ödülleri'nde "Yılın Ulaştırma Projesi" seçildi. 4 milyar dolar yatırımla gerçekleştirilen mega proje ve ödül hakkında değerlendirme yapan TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, "Yurtdışı müteahhitlik sektöründe önemli bir yer edinerek havalimanı inşaatı konusunda dünyada birinci sırada yer alıyoruz. Üstlendiğimiz proje bedelleri 17,1 milyar dolara ulaştı. Dünyanın en büyük havalimanı projelerinden Doha Hamad Havalimanı Yolcu Terminali projemizle sektörün saygın yayınlarından MEED tarafından da Yılın Ulaştırma Projesi ödülüne layık görülmek bize büyük gurur verdi" dedi. 


Yeni...