27 / 04 / 2024

tavan ısı izolasyonu nasıl yapılır

tavan ısı izolasyonu nasıl yapılır

Tavan ısı yalıtımı nasıl yapılır? sorusunun cevabı aşağıda anlatılıyor. Tavanlara yapılacak ısı yalıtımı ile yazın sıcağın kışınsa yağmur veya kar sularının evin içerisinde sızması önlenebilir...

Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu! Sur Tatil Evleri GYO yatırımcıları şokta!

Sur Tatil Evleri GYO halka arzında SPK onaylı izahname de yayımlandı. Borsa İstanbul’da 14 Aralık’ta gong, Sur Tatil Evleri GYO için çaldı. Ancak uzun zamandır görülmeyen bir açılış yaparak halka arz yatırımcısını korkuttu. Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu...

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

OVP hesapları sil baştan değiştirdi: Kıdem tazminatında yeni tavan ücret belli oldu... 

Toplu sözleşme zammı ve sene sonu enflasyon tahmini belli oldu. Orta Vadeli Program (OPV) hesapları yeniden şekillendirdi. Peki, Kıdem tazminatında yeni tavan ücret ne kadar oldu? İşte detaylar...

Fahiş site aidatları yasaya takılacak: yüzde 30'luk tavan sınırı geliyor!

Konut, kira zammı derken site aidatları da aldı başını gitti. Yaşanan sorunun önünü kesmek isteyen hükümet, herakete geçti. Bu kapsamda, yönetim profesyonellere devredilecek, denetimi bakanlık yapacak. Öte yandan yüzde 30'luk tavan sınırı da getirilecek. İşte detaylar...

Kiraya yüzde 25 zam sınırı uzatılıyor: Fahiş kira sorunu çözülür mü?

Kira anlaşmazlıklarına çözüm için getirilen yüzde 25'lik tavan zam sınırının uzatılması için yasa bekleniyor. Peki kiraya yüzde 25 zam sınırının uzatılması sorunları çözecek mi? 

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen tavan yaptı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

Demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Gelen zamlarla birlikte demir fiyatları tavan yaptı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 11 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 8 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektörüne bomba gibi düştü. İnşaat malzeme fiyatları tavan yaparken gelen indirim haberleri sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. Demir fiyatları ne kadar oldu?  1 ton demir fiyatı kaç lira? 8 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Altus Al 617 Şarjlı Dik Süpürge kaç lira, en uygun nerede satılıyor? 9 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Altus Al 617 Şarjlı Dik Süpürge, katlanabilen metal borusu sayesinde tavan köşelerine, kanepe altlarına kolayca uzatılır, uğraşmadan temizler. Peki, Altus Al 617 Şarjlı Dik Süpürge kaç TL, şarjı ne kadar gider? İşte detaylar...

Araç sahipleri aman dikkat! Rus petrol ürünlerine tavan fiyat başladı!

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin, Rusya'dan deniz yoluyla taşınan dizel ve sıvı yakıt (fuel-oil) gibi çeşitli rafineri petrol ürünlerine yönelik ithalat yasağı başladı. Petrol ürünlerine tavan fiyat uygulaması bugün itibarıyla resmen uygulamaya girdi.

2023 kıdem tazminatı tavan tutarı ne kadar? Kıdem tazminatı tavanı belli oldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2023 senesi kapsamında kıdem tazminatı tavan tutarını belirledi. İş Yasası’na göre çalışanlar işyerinde bir sene çalıştıktan sonra kıdem tazminatı alabiliyor. Asgari ücret zammı ile birlikte söz konusu ücrete çalışanların alacakları kıdem tazminatı ücretleri açıklanmıştı.

AB Rus petrolüne tavan fiyatta anlaştı. Petrol fiyatları nasıl etkilenecek?

AB içinde süren tartışmalar sona erdi ve AB Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasında uzlaştı. Peki uygulama ne zaman başlayacak ve piyasalar nasıl etkilenecek?

Petrol fiyatlarında düşüş sürecek mi? AB'nin Rus petrolüne getireceği sınır ne olacak?

Avrupa'da Rus petrolüne getirilecek tavan fiyatın petrol fiyatları üzerinde düşüş baskısı yaratmaya devam etmesi beklenirken Rusya-Ukrayna arasındaki olası bir barışın da fiyatları olumlu etkilemesi bekleniyor.

Rusya tavan fiyat düzenlemesine takılmadan petrol ihraç edebilir!

G7 ülkeleri, Rusya’ya karşı yaptırımlarına devam ediyor ve Rus petrolünün fiyatını sınırlayacak tavan fiyat düzenlemesine yakında geçmeyi planlıyor. Ancak ABD'li kaynaklar, Moskova'nın tavan fiyat politikasına takılmadan petrol satabileceğini belirtti.

tavan ısı izolasyonu nasıl yapılır Haberi

tavan ısı izolasyonu nasıl yapılır


Tavan ısı yalıtımı nasıl yapılır?


Hayatımızı sürdürdüğümüz binaların içindeki konforu ve binanın sağlıklı yaşam süresini belki de en çok artıran sistemler yalıtım çeşitleri ve mantolamadır. Öncelikle binalarımızın dış etkenlerden minimum etkilenmesi hedefiyle yapılan bu sistemler, hem yaz hem de kış günleri için enerji tasarrufunda başrol oynamaktadırlar. Isı ve ses kaybının en fazla olduğu bölge olan duvarlar güçlü bir ısı ve ses yalıtımı ile çevrelendiğinde evimizin hem ekonomik yapısı güçlenmiş olacak, hem de içinde oturulması daha konforlu bir yapı haline gelecektir. Bunların yanında kaliteli malzemeyle işinde ehil olan kişiler tarafından kurulumu yapılan yangın, su ve nem yalıtımları binanın güvenlik standardını yükseltirken içinde yaşayanların sağlığı için de sebep olacağı zararlardan mümkün derecede arınmış olur. Ancak evimize bu tarz sistemler kurdurmaya karar verdiğimizden...