02 / 05 / 2024

tavas sağlık meslek yüksekokulu nerede kurulacak

tavas sağlık meslek yüksekokulu nerede kurulacak

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Tavas'a Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulacağı müjdesini verdi.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

58 sağlık personeli ile memur alımı yapılacak! Memur olmak isteyenler müjde! Resmen açıklandı

KPSS puan sıralaması göz önüne alınarak  farklı meslek dallarından olmak üzere 58 sağlık personeli ve memur alımı yapılacak. Memur olmak isteyenlere müjde. Resmen açıklandı. İşte ilanın ayrıntıları...

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlandı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yatırımları yerinde inceledi.

Denizli Tavas'a sağlık meslek yüksekokulu müjdesi!

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Tavas'a Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulacağı müjdesini verdi.

Hadımköy'e Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesi geliyor!

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bozdağ: "48 dönümlük arazide Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesini Hadımköy'de yapmayı planlıyoruz" dedi.

Burdur Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun ihalesi 14 Haziran'da!

Burdur Bucak ilçesine yeni bir Meslek Yüksekokulu kazandırılıyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun yapım ihalesi 14 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

MEÜ Sağlık Meslek Yüksekokulu hizmete açıldı!

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, birçok gelişmiş ülkede sağlık sisteminin çöktüğünü, ancak Türkiye'deki tam donanımlı hastanelerin tüm dünyaya hizmet sunduğunu söyledi

Bitlis Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi hizmete giriyor!

Bitlis’in Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, yapımına geçen yıl başlanan ve şuan bitim aşamasına gelen Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi bitme aşamasına geldi!

Bitlis'in Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, yapımına geçen yıl başlanan ve şuan bitim aşamasına gelen Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ne Sağlık MYO geliyor!

Isparta’nın Yalvaç ilçesi’nde yaşayan Gevher Türkan Berkand Atayalvaç’ın, yaptıracağı Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu (MYO) protokolü imzalandı

Bilecik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2016'da tamamlanacak!

Bilecik’te 2014 yılının Nisan ayında inşaatına başlanılan 16 derslikli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binası inşaatı devam ediyor.

Tokat'ta eski hastane ve sağlık ocaklarına yıkım kararı verildi!

Eski Tokat Devlet Hastanesi yanında bir süre Üniversite Hastanesi olarak kullanılan eski Sağlık Meslek Lisesi ile eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin deprem yönünden yapılan araştırmasında olumsuz rapor çıkması üzerine yıkım kararı alındı...

Niğde Sevim Abdullah Altundal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Niğde'de Dr. Servet Çetin İlkokulu ve Ortaokulu, Veli Bengü ilkokulu ile Sevim Abdullah Altundal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ni hizmete açtı...

tavas sağlık meslek yüksekokulu nerede kurulacak Haberi

tavas sağlık meslek yüksekokulu nerede kurulacak


Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Tavas'a Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulacağı müjdesini verdi. Pamukkale Üniversitesi'ndeki daire başkanları toplantısı bu hafta Tavas ve Kale ilçelerinde düzenlendi. Rektör Bağ, rektör yardımcıları, genel sekreter ve daire başkanlarının bir araya geldiği üst yönetim, Tavas Kaymakamı Osman Varol'u ziyaret etti. Ziyarette Tavas'a açılacak Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu gündeme geldi. Tavas'a yeni bir yüksekokul kazandıracaklarını kaydeden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, "Ancak bunun için önce fiziki şartların sağlanması gerekiyor. Bu yönde eski Tavas Devlet Hastanesi binası uygun görüldü. Gerekli tadilatın yapılarak eğitime uygun hale getirilmesi ve üniversiteye devir işlemlerinin tamamlanmasıyla yüksekokulumuz eğitim öğretime başlayacak" dedi.


Öğrencilerle konuştu


PAÜ heyeti, daha sonra Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'u makamında ziyaret etti. Belediyenin üniversiteye yönelik çalışmaları hakkında...