12 / 05 / 2024

tavşanlı yeni okul

tavşanlı yeni okul

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'ya Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından iki tane ilköğretim okulunun yapılacağını bildirdi. Kavuncu, ilçeye Hanımçeşme ve Moymul ilköğretim okullarını inşa edeceklerini belirtti..

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonuçları 27.07.2020!

TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonuçları 27.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonuçları 27.07.2020 ve TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Kütahya Tavşanlı kura çekimi bugün!

TOKİ'nin Kütahya Tavşanlı 100 bin konut projesinde yer alan 250 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

Son 2 yılda 2 bin 805 yeni okul inşa ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Son iki yılda ilk ve ortaöğretimde 2 bin 805 yeni okul, 15 bin yeni derslik inşa ettik, 87 bin 681 öğretmen ataması yaptık." dedi.

TOKİ'den Başakşehir'e 4 yeni okul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir'de 4 yeni okul inşa edecek.

Kütahya Tavşanlı'da 15 milyon 804 bin TL'ye satılık arsa! 

Tavşanlı İcra Dairesi, Kütahya ili, Tavşanlı ilçesi, Dağçeşme mahallesi, 1877 ada, 1 parselde yer alan arsayı 15 milyon 804 bin TL'ye icradan satıyor...

MEB'in 13 bin yeni okul binası için bağış kampanyası başladı!

İhtiyaç duyulan 13 bin yeni okul binasının yapımına ve depreme karşı güçlendirme çalışmalarına katkı vermek isteyen hayırseverler, "Okullardan Yarınlara" kampanyası kapsamında ayni ve nakdi yardım yapabilecek...

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul inşa edilecek!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alana hayata geçirilecek 24 derslikli 2 yeni okul için temel atma işlemleri en kıza zamanda başlayacak.

TOKİ Kütahya Tavşanlı 481 konut ihalesi yarın!

Kütahya Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 2.Etap 481 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya Tavşanlı projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

tavşanlı yeni okul Haberi

tavşanlı yeni okul

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'ya Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından iki tane ilköğretim okulunun yapılacağını bildirdi. Kavuncu, yaptığı açıklamada, ilçeye Hanımçeşme ve Moymul ilköğretim okullarını inşa edeceklerini bu okulların engelsiz, donanımlı ve geleceğe dönük örnek okullardan olacağını vurguladı....