30 / 04 / 2024

tavuk fiyatları

tavuk fiyatları

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle dünyada başlayan gıda arzı güvenliği tehlikeye giren ürünler arasına tavuk da eklendi. İç piyasanın talebine cevap verilemeyeceği gerekçesiyle tavuk satışlarına yasak getirildi. Hükümet izinleri de iptal etti.

Tavuk fiyatlarını ucuzlatacak çalışma başladı! 80 liradan düşecek

Kırmızı etin aşırı pahalılandığı son günlerde beyaz et fiyatları da cepleri yakar oldu. Ulusal ölçekte tavuk satışı yapan firmaların piyasada oluşturduğu tekel fiyatlarını kıracak bir çalışma başlatıldı. Fiyatlar 80 liradan düşecek!

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

Tarım Kredi indirimleri başladı! 3-9 Şubat 2024 kataloğunu yayınlandı, peynir, kıyma, tavuk, sucukta indirimli fiyatlar!

Tarım Kredi Marketleri internet sayfası üzerinden 3-9 Şubat 2024 kataloğunu yayınlandı. Markette, başta kıyma, tavuk, sucuk, peynir olmak üzere bir çok üründe indirim yapılacağı duyuruldu.

Tavuk kanat ve pirzolaya zam geldi! Uzman isim fahiş fiyatın önüne nasıl geçileceğini açıkladı

Yazın gelmesi ile mangal sezonu da açıldı. Fakat mangalcılar artan fiyatlar nedeniyle mutsuz. Tavuk pirzola ve tavuk kanada zam geldi. Uzman isim tek çareyi açıkladı. İşte tüm detaylar...

Üretimde son demler! Tavuk eti fiyatlarına zam kapıda! İşte detaylar!

Tavuk eti sevenlere kötü haber. Üretim gittikçe azalıyor, tavuk eti fiyatlarına zam yolda. İşte detaylar!

Beyaz ete yüzde 20'lik büyük zam kapıda! Tavuk fiyatları 200 liraya dayanacak! 

Kırmızı et fiyatlarındaki arıtşlar sık sık gündem olurken, Ramazan öncesi başlayan beyaz ete zam furyasına yarın bir yenisi daha eklenecek. 

Yumurta fiyatları artmaya devam edecek mi? İşte son durum!

Kuş gribi nedeniyle yaklaşık 6,5 milyon yumurta tavuk itlaf edildi. Ocak ayında 1,75 TL civarında olan yumurtanın fiyatı 3 TL’ye yükseldi. Yumurta fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Tarım Kredi'de mega indirim! 9 kilo toz deterjan 104,90 TL! 1 kilo tavuk 38 TL! 7 Mart 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Tarım Kredi'de 9 kilo toz deterjan 104,90 TL, 1 kilo tavuk 38 TL'de satılıyor. Tarım Kredi'de diğer indirimli aktüel ürünlerin fiyatları ne kadar? 7 Mart 2023 fiyat listesi.

Beyaz et fiyatlarında kritik artış! O isim tavuk fiyatları tam bu kadar olsun dedi, herkesin ağzı açık kaldı!

Gıda ürünlerindeki artış, vatandaşın belini bükse de devam ediyor. Edinilen son dakika bilgilere göre, beyaz ete bir zam daha geliyor. Yumurta ve beyaz ete 30 günde yüzde 20 oranında zam geldi.

BİM salı kataloğunda tavuk eti 37 TL'ye düştü! Çılgın indirimle fiyatlar dibi gördü! BİM 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. BİM salı kataloğunda tavuk eti 37 TL'ye düştü! Çılgın indirimle fiyatlar dibi gördü! BİM 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Et fiyatlarını görenler koşuyor! Tavuk 32,00 TL piliç burger 54,00 TL! 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

İndirim şovu devam ediyor. Et fiyatlarını görenler koşuyor! Tavuk 32,00 TL, piliç burger 54,00 TL’den satılıyor. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Migros'ta et ve tavukta yüzde 27'ye varan indirim! Köfte, kanat, dönerde dip fiyatlar! 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros Market'te et, tavuk, balık ürünlerinde yüzde 27'ye varan indirim fırsatı başladı. Köfte, kanat, dönerde dip fiyatlar! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Migros'ta beyaz ete yüzde 20 indirim! Beypiliç, Şenpiliç, Banvit'te dip fiyatlar! 9 Ocak 2023 fiyat listesi

Migros haftanın indirimli beyaz et fiyatlarını duyurdu. İndirim kapsamında tavuk et fiyatları yüzde 20 indirimle satışa sunuldu. Peki Migros'ta tavuk et fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Tarım Kredi çılgın indirimi duyurdu! Peynir, çay, tavuk et fiyatları dip yaptı! 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri 16-31 Aralık tarihleri arasında geçerli indirimli ürünler yayımlandı. Katalogda Peynir, çay, tavuk et fiyatı dip yaptı. Peki aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

tavuk fiyatları Haberi

tavuk fiyatları

Güneydoğu Asya ülkesi Malezya, yerel gıda arzını korumak ve iç piyasadaki fiyatları dengelemek için tavuk ihracatını askıya aldı.

Ayda ortalama 3,6 milyon tavuk ihraç eden Malezya, söz konusu ürünlerin büyük bir kısmını güney komşusu Singapur'a gönderiyordu.

İhracat yasağının olumsuz etkileri, kümes hayvanlarının üçte birini Malezya'dan ithal eden ve tavuklu pilavın ulusal yemek olduğu Singapur'da şimdiden hissedilmeye başlandı. Singapur'da bazı bölgelerdeki süpermarketlerde, tavuk stoklarının bugünden tükendiği belirtildi.

İTHALAT İZİNLERİ DE İPTAL EDİLDİ

Malezya, ihracat yasağının yanı sıra halktan gelen tepkiler üzerine yerli üreticilerin gıda arzını artırmak ve fiyatları düşürmek amacıyla tavuk ve diğer gıdaların ithalat izinlerini de kaldırma kararı aldı.

Ülkede enflasyon nedeniyle kısmen değer kaybeden Malezya para biriminin neden olduğu artan tavuk yemi maliyeti, çiftçileri zor durumda bırakırken, hükümet, çiftçiye destek olmak ve çiftçiyi...