28 / 04 / 2024

Tay Park giriş ücreti

Tay Park giriş ücreti

Tay Parkı son bir yılda yaklaşık 350 bin kişi ziyaret etti. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hem yetişkin hem de minik hayvanseverler için İzmir’in en güzel tesislerinden biri olan Tay Park’ı daha da geliştireceklerini söyledi.

Mavişehir’deki Tay Park'ı 1 yılda 350 bin kişi ziyaret etti!

Tay Parkı son bir yılda yaklaşık 350 bin kişi ziyaret etti. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hem yetişkin hem de minik hayvanseverler için İzmir’in en güzel tesislerinden biri olan Tay Park’ı daha da geliştireceklerini söyledi.

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Danıştay'dan Topkapı Sarayı'ndaki kayıp yapıların yeniden inşasına dur kararı! 

Danıştay 6’ncı Dairesi, Fatih Belediyesi’nin Topkapı Sarayı, Gülhane Parkı ve saray bahçesini kapsayan Sur-u Sultani bölgesindeki kayıp yapıların tekrar inşa edilmesine ilişkin kararı bozdu. İşte Danıştay'ın o kararı...

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Wonderland Eurasia yarın açılıyor. 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulan tema parkın giriş ücretleri belli oldu. Peki Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Başakşehir Şelale Park imara açılmayacak!

Başakşehir Belediyesi’nin, ilçenin en önemli yeşil alanları arasında yer alan Şelale Parkı imara açma girişimine yargı bir kez daha 'dur' dedi.

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın The Green Park Otel Bostancı’da TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. 

Vadistanbul Park'ta yeni kampanya!

Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yeni kampanya başlatıldı. 

Kocaeli'de imar çalıştayı düzenlendi!

Kocaeli Kartepe Green Park Otel’de gerçekleşen imar çalıştayında köy mimari tipolojisi analizi, Otopark İlke ve Esasları konuları ele alındı

Park Mavera 2 evleri nerede?

Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Park Mavera 2 projesi, 556 konut ve 252 ticari üniteden oluşuyor. Peki, Park Mavera 2 evleri nerede?

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

Park Mavera 2.etap 20 yıl vade kampanyası!

Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Kayaşehir Park Mavera 2. Etap projesi Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti Kampanyası'na destek verdi...

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi açılıyor!

Ferahevler Mahallesi’nin girişindeki 10 dönümlük Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi Pazar günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle hizmete girecek.

Park Mavera 3'le 700 konutluk proje geliyor!

Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Park Mavera projesinin 3. etabı satışa çıkmaya hazırlanıyor. Park Mavera 3 Türkiye'nin gayrimenkul sertifikalı ilk projesi olma özelliği taşıyor.

Tay Park giriş ücreti Haberi

Tay Park giriş ücreti


Karşıyaka Mavişehir'deki Tay Park'ı son 1 yılda 350 bin kişinin ziyaret ettiği açıklandı. Tay Park'ta 3-13 yaş aralığına yönelik olarak ücretsiz sunulan ata binme imkanından ise 80 bin çocuğun yararlandığı bildirildi. 5 adet pony at, 1 adet İngiliz atı, 4 adet shetland pony'nin bulunduğu Tay Park'ta evcil ve sürüngen hayvan bölümleri de bulunuyor. Evcil hayvan bölümünde koyun, keçi, tavuk, tavşan, güvercin gibi türler de yer alıyor. Parktaki sürüngen hayvanlar bölümünde ise, iguana, piton yılanı, boa yılanı ve sakallı ejderler bulunuyor. 

Geliştirmeyi hedefliyoruz

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, tesiste hayvan sahiplendirme standı aracılığıyla da pek çok kedi ve köpeğe yeni yuva bulunduğunu belirtti. Yaklaşık 14 bin metrekare arazi üzerine kurulu tesisi daha da geliştireceklerini belirten Akpınar, "Burayı, ailece keyifli vakit geçirilebilecek...