28 / 04 / 2024

Tayfun Aktaş

Tayfun Aktaş

Terapia İnşaat Anonim Şirketi, Tayfun Aktaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ercan Şirin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Eylül'de kuruldu.

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Zekeriya Öz'ün 'kasası' Aktaş davasında Ağaoğlu'na zorla getirme kararı!

Tayfun Aktaş davasında Ali Ağaoğlu hakkında tanık olarak dinlenmesi için yeniden zorla getirilmesine karar verildi.

Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş emlak zengini çıktı!

Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş'ın üzerine kayıtlı 4 arsa, 24 dükkân, 12 dairesi olduğu belirlendi. Yetkililer bu gayrimenkullerin Öz ve diğer FETÖ’cülerin olduğunu değerlendiriyor.

Zekeriya Öz'ün İstanbloom'da 2 rezidansı olduğu ortaya çıktı!

FETÖ’nün 1 numaralı kumpasçısı eski savcı Öz’ün, tutuklu avukatı Tayfun Aktaş’ın üzerine yaptığı Şişli’deki iskansız ‘İstanbloom’ isimli projede 5 milyon dolar değerinde iki dairesi olduğu ortaya çıktı.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ 2014!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ 2014 kapsamında satışa sunulan dairelerin fiyatları 101 bin 21 TL'den başlıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kuralar!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları başladı ve 19 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek. Projede 151 tane daire yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kuralar...

Alinur Aktaş: YHT'yi polemik konusu yapmaya gerek yok!

Alinur Aktaş ' Türkiye'de bin 500 tane belediye kapatıldı. Çok doğru bir projeydi. Marka şehirler ortaya çıkarmak için marka değerleriniz, gücünüz olması lazım ' dedi.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde yer alan dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasatlandı. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası..

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi hakkında bilgi almak için haberimizde faydalanabilirsiniz. Projede daireler 101 bin 21 TL ile 169 bin 345 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap son başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşan toplam 151 adet daire yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap son başvuru tarihi...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları başvuruları!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları başvuruları başladı. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede başvurular 19 Aralık'a kadar devam edecek.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları başladı. Daire fiyatlarının 101 bin 21 TL'den başladığı projede satışlar kura ile gerçekleşecek. Projede 151 adet daire satışa sunuluyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları yarın başlıyor. Dairelerin 101 bin 10 TL'den başladığı projede 151 tane daire satışa sunuluyor. Projede kura çekilişi 24 Aralık'ta gerçekleşecek.

Tayfun Aktaş Haberi

Tayfun Aktaş

Terapia İnşaat Anonim Şirketi, Tayfun Aktaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ercan Şirin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de kuruldu. 


Terapia İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; A) İNŞAAT:   Yurtiçinde ve yurt dışında;   1-Her türlü inşaat, taahhüt ve yapı işleri, resmi ve özel binalar ve yapılar, toplu sosyal konutlar, her türlü prefabrik yapılar, inşaatların her türlü bakım ve onarım işleri, her türlü teknik montaj, zemin etütleri, bilumum hafriyat işleri yapmak.   2-Her türlü ihale ve inşaatları alabildiği gibi, aldığı arsalar üzerine bina inşa etmek ve bunları satmak. İnşaat ile ilgili her türlü malzeme, seramik ve seramik mamulleri ile demir, çimento, kum, mıcır, taş tozu, stabilize, kireç, tuğla, hazır beton v.b. ana inşaat ve yardımcı kaba,...