16 / 05 / 2024

tayfun küçükoğlu İnşaat malzemesi sektörü açıklaması

tayfun küçükoğlu İnşaat malzemesi sektörü açıklaması

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada, "İnşaat malzemesi sektörü mücbir sebep destek kapsamına alınmalı" dedi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Peş peşe yaşanan depremler kentsel dönüşümün hayati önemini gözler önüne serdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada depremle beraber yaşamayı öğrenmek için öncelikle deprem bilinci oluşturulmasına odaklanmamız gerektiğini söyledi.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Avşaroğlu tarafından kuruldu.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

İnşaat malzemeleri sanayi 2022 yılında 33,74 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemeleri sanayinin 2022 yılında 33,74 milyar dolar değerinde 57,65 milyon ton ihracat gerçekleştirdiğini kaydetti.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Koçuk ve Ramazan Koçuk ortaklığında kuruldu.

İnşaatta şok eden rakam! Tam 35 milyar dolar olarak açıklandı

Türkiye'nin öne çıktığı sektörler arasında yer alan inşaat sektörü hakkında dikkat çeken bir rakam verildi. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemelerinde 2022 ihracatının 35 milyar dolara ulaşmasını beklediklerini söyledi.

İnşaat sektöründe ihracat rekoru bekleniyor! TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi sektörü besleyecek!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemelerinde 2022 ihracatının 35 milyar dolara ulaşmasını öngördüklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Taşın tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

tayfun küçükoğlu İnşaat malzemesi sektörü açıklaması Haberi

tayfun küçükoğlu İnşaat malzemesi sektörü açıklaması

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, toplam üretimi, gerçekleştirdiği ihracatı, istihdamdaki payı ve diğer sektörlerle yakın ilişkisinden dolayı stratejik öneme sahip inşaat malzemesi sektörünün de mücbir sebep desteği kapsamına alınmayı beklediğini dile getirerek, "Ekonomik İstikrar Kalkanı tedbirleri kapsamında mücbir sebep hali ilan edilen sektörler arasına inşaat malzemesi sanayisinin de dahil edilmesiyle, bir memleket meselesi haline gelen içinde bulunduğumuz bu zorlu süreci en az hasarla atlatacağımıza inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere görei Tayfun Küçükoğlu yaptığı yazılı açıklamada, tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de derinden etkileyen yeni tip koronavirüs (Korid-19) salgınının verdiği ekonomik zararın önüne geçmek için hayata geçirilen "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketiyle önemli bir adım atıldığını ve çok değerli olduğunu belirtti.

Tayfun Küçükoğlu, şunları ifade...