06 / 07 / 2024

Tayfun Kuruş

Tayfun Kuruş

Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Önder Kuruş, Maşallah Kuruş, Tayfun Kuruş ve Turan Kuruş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu

Kuruçeşme Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 2018'de açılacak!

Kuruçeşme'de inşa edilen Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul'un 2018 sonunda açılması hedefleniyor. Seçkin özelliklere sahip butik proje, ses getirecek.

Eskişehir Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi açıldı!

Eskişehir'in tarihi Odunpazarı bölgesindeki bir konakta "Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi" açıldı. Müzedeki koleksiyonların büyük bir kısmı Tayfun Talipoğlu tarafından bağıışlandı.

Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyı Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi.

Elektrik fiyatı konutta 8 kuruş daha fazla ödendi!

Konutlarda, 1 kWh elektrik için, tüketiciler 2015 yılı 2'nci çeyreğinde en küçük tüketim aralığı olan bin kWh’in altında ortalama 39 kuruş, en büyük tüketim aralığı olan 15 bin kWh ve üstünde ise ortalama 38,7 kuruş ödedi.

Kuruçeşme Qurabiye Patisserie resmen açılıyor!

Haziran ayında Ahmet Uras ile evlenen Simay Kamer Uras, bir süre önce babası Cihan Kamer'in sahibi olduğu Kuruçeşme'deki Huqqa'nın girişinde Qurabiye Patisserie'yi açmıştı. Uras, pastanesinin açılışını yapmak için bugün bir davet veriyor.

Bucamar, Kuruçeşme projesini 14 ayda bitirecek!

Buca İmar ve İnşaat Sanayi Teknik Hizmetler Anonim Şirketi Bucamar İnşaat markasıyla konut sektörüne hızlı bir giriş yapıyor. Arsa karşılığı konut inşaatı modeliyle çalışacak olan Bucamar, ilk olarak Kuruçeşme’de 115 dairelik konut inşasına başlayacak

İşte Şeyda Coşkun'un Kuruçeşme'deki evi!

Sağlıklı yaşam koçu Şeyda Coşkun Yegin, eşi Uğursay ve oğlu Arat ile yeni taşındığı Kuruçeşme’deki dairesinin kapılarını InStyle Home Şubat sayısı için açtı.

Kirada 35 kuruşluk eksik ödeme yargıya taşındı!

1.300 TL olan ev kirasından 35 kuruşu banka kesince ev sahibi ile kiracı davalık oldu. Kiracının tahliyesi için ev sahibinin açtığı davayı yerel mahkeme reddedince dosya Yargıtay’a gitti. Yargıtay ev sahibini haklı buldu.

Rami Kuru Gıda Hali'nde son durum ne?

Kayabaşı'ndaki yeni yerine taşınması yılan hikayesine dönen Rami Kuru Gıda Hali için T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda bir toplantı gerçekleşti. Peki Rami Kuru Gıda Hali'nde son durum ne?

Atatürk Orman Çiftliği arazisinin metrekare fiyatı 30 kuruşa düştü!

Sayıştay raporu, Atatürk Orman Çiftliği’nde yaşanan talanı gözler önüne serdi. Buna göre arazinin metrekare fiyatı 30 kuruşa düştü.

Dolar kuru karşısında tutunabilen tek yatırım aracı İstanbul'daki konutlar!

2015'te ekonominin de, finansal piyasaların da, tasarruf sahiplerinin de kaderini büyük ölçüde dolar belirledi. 2015 yılında yüzde 25 artan dolar kuru karşısında tutunabilen tek yatırım aracı var. O da İstanbul’daki konutlar.

Akbatı AVM'nin Aralık kira döviz kuru 2,60'ta sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformun'da kira kuruyla ilgili açıklama yaptı. Akbatı Alışveriş Merkezi'nin Aralık ayı kirasında dolar kuru 2,60'ta sabitlendi.

Kuruçeşme Galatasaray Adası sosyal tesis olarak kalacak!

Kuruçeşme'deki adanın kullanımı için Galatasaray Yönetimi'nin istediği yetki kongresi bugün yapılırken, delegeler Ada'nın Galatasaray'ın bünyesinde sosyal tesis olarak kalmasını istedi.

Tayfun Kuruş Haberi

Tayfun Kuruş

Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Önder Kuruş, Maşallah Kuruş, Tayfun Kuruş ve Turan Kuruş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri plaza ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Akyazı Caddesi,...