06 / 05 / 2024

Taylor Swift hayranına ev aldı

Taylor Swift hayranına ev aldı

ABD’li şarkıcı Taylor Swift hayranına ev aldı. Taylor Swift'in muhtaç durumdaki bir hayranı için yaptığı bu davranış çok konuşuldu.

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa'da lüks ev arıyor!

Emlak zengini olarak bilinen Taylor Swift, yeni gayrimenkul yatırımı için emlakçı emlakçı gezdiği belirtiliyor.

Suzuki Swift Hibrit fiyatlarına dev zam! 5 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Otomobilseverlerin beğenisini kazanan Suzuki Swift Hibrit modeline Temmuz zammı yaptı... Yapılan zamla birlikte, Swift Hibrit modellerinin tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatlarına yükseltme yapıldı... İşte Yeni Suzuki Swift fiyatları...

Suzuki Swift Hibrit fiyatlarına ikinci zam sadece 7 gün sonra geldi!

Otomobilseverlerin beğenisini kazanan Suzuki Swift Hibrit modeline Haziran ayının başında yapılan zamın ardından sadece 7 gün sonra yeni bir zam haberi geldi. Swift Hibrit'in fiyatları, otomobilseverleri biraz hayal kırıklığına uğratabilir. 

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Hibrit Suzuki Swift’in fiyatına inanamayacaksınız! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Suzuki’nin 1982 yılından bu yana ürettiği B segment süper mini modeli Swift’in fiyat listesi yayınladı. İşte, Suzuki Swift’in 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık mülk portföyü bulunuyor!

ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık bir mülk portföyü olduğu biliniyor. Peki Swift’in  mülk portföyünde hangi malikane göze çarpıyor? İşte ayrıntılar...

Suzuki Swift 2022 Mart fiyat listesi!

Suzuki, Swift modellerinin Mart ayına özel fiyat listesini yeniledi. Peki Suzuki Swift Mart ayı fiyat listesin nasıl? İşte fiyat listesine ilişkin güncel detaylar...

Alişan ‘Ev alacağım borç verir misin?’ diyen hayranına sitem etti!

Ünlü şarkıcı Alişan, bir hayranından gelen “Ev alacağım, 500 bin lira borç verir misin? Aylık 1.200 lira taksitle borcumu öderim” mesajına sitem etti. 

İrem Derici ailesinin yanına taşındı!

Saplantılı hayranını savcılığa şikayet eden İrem Derici, korktuğu için evinden taşınma kararı aldı. Derici, ailesinin yanına yerleşti.

Ev sahibi Taylor Swift'i tanımadı!

Taylor Swift’ın ev sahibinin, güzel şarkıcıyı tanımadığı ortaya çıktı. David Aldea isimli eski ev sahibi, “Şarkılarını dinliyordum ama onu gerçekten bilmiyordum'' dedi.

Büyükelçiler 3. havalimanına hayran kaldı!

4 Avrupa ülkesinin büyükelçisi İstabul 3. havalimanı inşaatını adım adım gezdi. Büyükelçiler havalimanına hayran kaldı...

Bensu Soral Bebek'teki 20 milyonluk eve hayran kaldı!

Bensu Soral’la Hakan Baş, Eylül'de evlenecek. Ev arayışına başlayan çift Bebek'teki 20 milyonluk daireye hayran kaldı...

Taylor Swift hayranına ev aldı!

ABD’li şarkıcı Taylor Swift hayranına ev aldı. Taylor Swift'in muhtaç durumdaki bir hayranı için yaptığı bu davranış çok konuşuldu.

Taylor Swift hayranına ev aldı Haberi

Taylor Swift hayranına ev aldı


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre şarkıcının ‘The Swift Life’ adlı internet sitesinde paylaşımda bulunan Stephanie isimli kullanıcı, geçtiğimiz aylarda 8 aylık hamileyken sevgilisinin işinden ayrıldığını ve evsiz kaldıklarını yazdı. 

Stephanie, bir arkadaşları sayesinde Taylor Swift'in konserine gittiklerini şarkıcıyla tanıştıklarını belirtti. Stephanie durumu öğrenen Swift’in kendilerine ev aldığını söyledi.