30 / 04 / 2024

Tayyar Akkurt TACA

Tayyar Akkurt TACA

Tayyar Akkurt, inşaat piyasasında hızıyla nam saldı. Bu özelliğini yeni pazarlara ve işlere girerken de sergiliyor

Bakan Özhaseki'den son dakika deprem konutu açıklaması: Her ay 10-15 bin konut dağıtacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde her ay 10-15 bin konut dağıtılacağını açıkladı.

Hangi hisse hangi ay temettü dağıtır?

Yatırımcıların yakından takip ettiği Borsa İstanbul haftanın son gününe yükselişle başlarken, Borsa Boğası resmi sosyal medya hesabından hangi hissenin hangi ay temettü dağıtacağını açıkladı. İşte Borsa Boğası'nın o paylaşımı...

Avrupakent GYO karın yüzde 50'sini dağıtacağına esas sözleşmede resmen yer verdi!

Avrupakent GYO halka arz oluyor. Şirket, karın yüzde 50'sini pay sahiplerine en çok üç taksitte nakden dağıtılacağını şirket esas sözleşmesinde açıkladı. İşte o madde...

Gözler teknoloji devinde! Apple iPhone 15 Pro Max tanıtımı öncesi ürünlere zam mı geliyor?

Teknoloji devi Apple, bu akşam yeni iPhone 15 serisini tanıtacağı Wonderlust etkinliğinden önce ani bir kararla web mağazalarını geçici olarak hizmete kapattı. Peki, Apple iPhone 15 Pro Max öncesi zam mı geliyor?

TEB kesenin ağzını açtı! Herkese tam 2 bin TL hediye edecek! Son tarih 30 Haziran!

Gıda fiyatlarının yükselmesi ve alım gücünün düşmesi nedeniyle vatandaşların gıdaya ulaşımda zorluk yaşadığı günümüzde TEB’den herkesi sevindirecek bir haber geldi. TEB, şartlara uyanlara 2 bin TL değerinde Migros hediye çeki dağıtacağını duyurdu.

Garanti BBWA müjdeli haberi verdi! Müşterilerinin hesabına geri ödemesiz 1.000 TL yatıracak!

Bünyesine yeni müşteriler katmak için farklı kampanyalar düzenleyen Garanti BBWA, yeni bir kampanyanın daha haberini verdi. Bu kapsamda, müşterilerine bin TL dağıtacağını duyuran Garanti BBWA, kampanyanın katılım koşullarını ve detaylarını da paylaştı.

Xiaomi'den Android 14 müjdesi! Modeller tek tek açıklandı!

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, Android 14 testlerine hangi modellerle başlayacağını açıkladı. Google'ın Android 14'ü tanıtacağı I/O 2023 konferansı yaklaşırken, Xiaomi'nin MIUI veri tabanında listelenen modellerle testlere başlayacağı belirtildi.

Hissedarlara müjde! O bankadan 1.4 milyar TL temettü dağıtma kararı!

Bankacılık sektörünün önde gelen isimlerinden Kuveyt Türk, hissedarlarına temettü dağıtacağını duyurdu. Peki bu temettünün miktarı ne kadar olacak ve ne şekilde dağıtılacak?

Öğrenciler havalara uçacak! Bakanlık açıkladı! Öğrencilere 10.000 ücretsiz tablet dağıtılacak!

Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilere ücretsiz tablet dağıtacağını duyurdu. İşte detaylar!

iPhone 15’ tanıtımından aylar önce görüntülendi! Çok da iyi saklayamamışlar!

Dün ortaya çıkan sızıntılar Apple'ın gelecek aylarda tanıtacağı modeli doğruladı. İşte iPhone 15 tasarımı ...

iPhone 15 Plus tasarımı sızdı! 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Apple`ın bu yıl tanıtacağı iPhone 15 Plus modelinin CAD tasarımı ortaya çıktı. Peki Dynamic Island var mı?

Bu saat bir canlı gibi yaşıyor! İlgisiz kalınca ölüyor

90'lı yılların çocukları hatırlar 'sanal bebekler' vardı, belirli saatlerde tıpkı bir insan bakar gibi yemesi ve diğer insani ihtiyaçlarını karşılamamız için uyarı verirdi Şimdi de buna benzer bir ürün tanıtacağız. Bu saat tıpkı bir insan gibi ilgisiz kalınca ölüyor.

Yeni Mac Pro ve Mac Mini geliyor! Teknoloji devi Apple 2023’e merhaba dedi! Apple 5 yeni bilgisayar tanıtacak!

Teknoloji devi Apple, yeni bilgisayar modellerini mart ayında düzenleyeceği bir etkinlik ile tanıtacağını duyurdu. İşte yeni Apple bilgisayarları…

Tayyar Akkurt TACA Haberi

Tayyar Akkurt TACA

Tayyar Akkurt için geçen yıl işler pek iyi gitmedi. Beş yıldızlı otel, tatil köyü, AVM, işyeri ve konut gibi lüks inşaatta uzmanlaşmış Taca İnşaat’ın patronu, Libya’daki iç savaş nedeniyle 1.2 milyar dolarlık dev bir kontratı kaybetti, Irak’ta inşa edilecek bir AVM projesine verdiği teklif ise reddedildi. Fakat 56 yaşındaki Akkurt, şirketinin piyasadaki “hızlı iş yapma” ününü (İstanbul Kongre Merkezi’ni bir yılda ve Bodrum Rixos’u 4.5 ayda bitirdiler) karar alırken de sergilemeyi biliyor. "Rotamızı hemen Kuzey’e çevirdik” diyor, “Ocak ayında hem Türkmenistan hem Rusya’da şubeler açtık” diye de ekliyor.

Bu girişimler artık sonuç vermeye başlamış durumda... Rusya’da 100 milyon dolarlık rezidans ve 140 milyon dolarlık AVM projesi için bu ay sözleşme imzalayacaklar. Türkmenistan’nın Avala bölgesinde yapılacak altı turistik tesis için verdikleri...