02 / 05 / 2024

tayyip erdoğan 3 havalimanı ismi

tayyip erdoğan 3 havalimanı ismi

Başbakan Erdoğan, 3. Havalimanı'nın temelini bugün atacak ve İstanbul Yeni Havalimanı projesinin adını açıklayacak. Peki 3. Havalimanı ne zaman teslim edilecek? Kaça mal olacak? 3. Havalimanı’nı hangi firma yapacak? İşte 3. Havalimanı hakkında herşey...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni prim desteği! 3 bin 552 lira verilecek! 6 aydan fazla işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestosunda beş yılda 6 milyon istihdam sözü vererek, her bir vatandaş için aylık 3 bin 552 lira prim teşviki verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3. havalimanı isim açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. havalimanının ismi konusunda açıklama yaptı. Erdoğan, isim konusunda sabırlı olunması gerektiğini söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. Havalimanı'nı havadan inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 3. Havalimanı inşaat alanındaki çalışmaları havadan inceledi. Ziyarette, 3. Havalimanı inşaat çalışmalarıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a brifing verildi.

Sudan'da Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu açıldı!

Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir, başkent Hartum'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adının verildiği kız öğrenci yurdunun açılışını yaptı.

Sudan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu açıldı!

Bin kişilik Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu'nun açılışında konuşan Beşir, Türkiye ile özellikle eğitim alanındaki işbirliğini övdü. Beşir, eğitimin bir ümmet inşa etmek için ulusal bir görev olduğunu vurguladı.

Bursa Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı ne zaman açılacak?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2014 yılı Kasım ayında temeli atılan Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadın 2016 yılının ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'deki Devlet Konukevi'ne taşındı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çankaya'daki eski Dışişleri Konutu'ndan Beştepe'deki Devlet Konukevi'ne taşındığı bildirildi. Erdoğan, 7 Aralık'tan Ankara'da ikametgah olarak Devlet Konukevi'ni kullanmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3. havalimanı dünyanın en büyük havalimanı olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da yapımı devam eden 3. Havalimanı’nın şantiyesinde işçilerle birlikte iftar yaptı.Erdoğan, helikopterle İzmit Körfez Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı inşaatlarını havadan inceledi.

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'daki yatırımları anlattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Sultangazi'deki toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, törende İstanbul'daki ulaşım yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu.

Pakistan Recep Tayyip Erdoğan Hastanesi açıldı!

Pakistan’da Recep Tayyip Erdoğan Hastanesi’nin resmi açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi açılış törenine uydu bağlantısıyla katıldı. Pencap Eyaleti Başbakanı Şerif: "Bu kurum bölgedeki en modern ve en iyi hastane" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3. Havalimanı projesini bitireceğiz!

TOBB’un dün başlayan genel kuruluna katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. Havalimanı projesinin engellenmeye çalışıldığını söyledi. Erdoğan “Ellerinden geleni yapıyorlar. Biz orasını söke söke bitireceğiz” dedi.

Nissibi Köprüsü'nün adı Recep Tayyip Erdoğan olacak!

Adıyaman'da Atatürk Barajı üzerine kurulan, Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır'ı birbirine bağlayacak Nissibi Köprüsü'nde iki hafta önce son segmentin yerleştirilmesinin ardından köprü yaya trafiğine açıldı. Köprüye "Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü" adı veril

Üçüncü büyük köprünün adı: Recep Tayyip Erdoğan!

Atatürk Barajı üzerine kurulan Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır'ı birbirine bağlayacak Nissibi Köprüsü'nde iki hafta önce son segmentin yerleştirilmesinin ardından köprü yaya trafiğine açıldı. Köprüye "Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü" adı verilecek.

tayyip erdoğan 3 havalimanı ismi Haberi

tayyip erdoğan 3 havalimanı ismi



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli bugün saat 16:00'da atılacak olan 3. Havalimanı’nın adı da temel atma töreninde Başbakan Erdoğan tarafından açıklanacak. İstanbul Yeni Havalimanı projesi, Cumhuriyet tarihinin sözleşme bedeli en yüksek proje olarak kayıtlara geçti.


Peki Üçüncü Havalimanı nasıl olacak? 3. Havalimanı ne zaman bitecek? İstanbul Yeni Havalimanı projesinde neler olacak? İşte cevaplar…





3. Havalimanı’nın adı ne olacak?


Bakanlar Kurulu, Atatürk Havalimanı’nın kapasite yetersizliği yüzünden yeni havalimanının bulunacağı bölgeye 13 Ağustos 2012 tarihinde karar verdi.


İstanbul Bölgesel 3. Havalimanı, Ulaştırma Bakanlığı’nın proje verdiği isim... Henüz resmi olarak havalimanının ismi belli olmasa da pilot Vecihi Hürkuş adının havalimanına verilmesi teklif edilmişti.



İhale ne zaman yapıldı?


Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’ndan sonra İstanbul’un Avrupa yakasındaki ikinci havalimanı olacak 3. Havalimanı’nın uluslar arası ihalesi 3 Mayıs 2013...