24 / 05 / 2024

TBMM duman

TBMM duman

TBMM'deki duman paniğe yol açtı. Yeni hizmet binasının önündeki jeneratörlerden çıkan yoğun ve siyah duman Meclis yerleşkesinde yangın paniği yaşattı. İtfaiye araçları kısa sürede jeneratörlerin olduğu yere geldi.

Gaziantep'teki arazi toplulaştırma çalışmaları TBMM'de!

Gaziantep'te yapılan arazi toplulaştırma çalışmaları TBMM'de konu oldu. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP'li Ekici sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e sordu..

Betül Duman: İnsan odaklı kentsel dönüşüm önemli!

Doç. Dr. Betül Duman, TOKİ'nin düzenlediği Ev ve Şehir Seminerleri’nin 16’ncısında insan odaklı kentsel dönüşümün önemini vurguladı.

Bursa Yenişehir hızlı tren projesi çalışmaları TBMM'de!

Bursa Yenişehir hızlı tren projesinde yaşanan bir aksaklık TBMM gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin iki soru hazırladı..

Kırıkkale'deki Büyükavşar-Yaylayurt köylerinin yol sorunu TBMM'de!

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar ve Yaylayurt köyleri arasındaki yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mersin'de yaşanan 2B sorunu TBMM'de!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin'deki 2B arazilerinin yüksek fiyat sorununu TBMM gündemine taşıdı. Şimşek ayrıca, 2B sürecindeki bürokrasinin hızlandırılmasını talep etti..

TOKİ Çeşme Evleri sorunu TBMM'ye taşındı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, TOKİ'nin Çeşme konutlarının fiyatlarının yüksek olduğu iddialarını TBMM'ye taşıdı.

Rize'deki istimlak krizi TBMM'de!

CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'deki istimlak krizini TBMM gündemine taşıdı. Müftü Mahallesi'nde evlerinin kamulaştırılmasını istemeyen vatandaşlar adına konuştu.

Varlık Fonu'na devredilen Hazine arazileri TBMM'de!

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, bazı kamu kuruluşlarının ve Hazine arazilerinin Varlık Fonu'na devredilmesi hususunu TBMM gündemine taşıdı..

Başbakanlık tarafından kiralanan gayrimenkuller TBMM'de!

Başbakanlık ve Başbakan yardımcılıkları tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralar TBMM'de konu oldu..

TBMM, Türkiye Uzay Ajansı'nın kurulmasını görüşecek!

TBMM, bazı uluslararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin tasarılar ile Türkiye Uzay Ajansı kurulmasına ilişkin tasarının yasalaşmasından sonra, 16 Mart perşembe gününden itibaren çalışmalarına ara verecek.

Osmangazi Köprüsü'ne ilişkin 5 sorun TBMM'de!

Osmangazi Köprüsü, TBMM'de konu oldu. Köprüye ilişkin 5 soru hazırlayan Tanal sorularının Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nin imar sorunu TBMM'de!

Üsküdar'a bağlı Yavuztürk mahallesinin imar sorunu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM toplantısında konu hakkında açıklamalarda bulundu..

Bölünmüş yol yapılan iller TBMM gündeminde!

2003-2017 yılları arasında en çok ve en az bölünmüş yolun yapıldığı iller TBMM'de konu oldu. Konuya ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı..

TBMM duman Haberi

TBMM duman

Yeni hizmet binasının önündeki jeneratörlerden çıkan yoğun ve siyah duman Meclis yerleşkesinde yangın paniği yaşattı. İtfaiye araçları kısa sürede jeneratörlerin olduğu yere geldi.  


Yetkililer, herhangi bir yangının söz konusu olmadığını, yeni alınan jeneratörlerin ilk çalıştırılması durumunda egzozda birikmiş kurumun bu şekilde atıldığını söylediler, kısa süre sonra da yoğun duman kendiliğinden...