04 / 05 / 2024

TBMM Restorasyon ve Teknik Uygulamalar Başkanlığı

TBMM Restorasyon ve Teknik Uygulamalar Başkanlığı

İBB Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer'in 30 Eylül 2012 tarihli, ‘Büyükşehir, Beşiktaş’ta neler yapıyor?’ başlıklı yazısı ile ilgili olarak açıklama yaptı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Bakan Şimşek'ten emekli ve asgari ücret maaşlarına ilişkin son dakika açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda sunum yaptı. Bakan Şimşek, "Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi enflasyona ezdirmedik ve bundan sonra da ezdirmeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonu açıklaması!

12’nci Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Planı üzerinde yapılan görüşmelerde kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonuna ilişkin birtakım açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Yılmaz’dan milyonları ilgilendiren deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlayan 2024 yılı bütçesinin görüşmelerinde deprem ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, deprem hasarları için 1 trilyon 28 milyar lira kaynak ayrıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Hayaller gerçek oluyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 12’nci Kalkınma Planı'nı sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dar ve orta gelirlilere konut müjdesi verdi. Yılmaz, en az 375 bin sosyal konut üretiminin hedeflendiğini söyledi.

Günlük kiralık evlere ilişkin düzenleme TBMM’den geçti! İşte düzenlemenin detayları...

AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Yasalarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yasa Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Yeni Konut Finansman Programı kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda! 

Yeni Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifinin etki analizine göre, 50 bin konut için Hazine katkısının maliyetinin bu sene 2,75 milyar TL; 2023, 2024 ve 2025 yılları için toplam 18 milyar 220 milyon TL olması öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

Emekli ve memurların maaş farkı ne zaman ödenecek? Maaş zam farkları ne zaman yatırılacak? İşte o tarih!

Sonuçları bildirilen enflasyon oranı ve ek zamma göre memur ve emekli maaşlarına yüzde 30 artış gelmişti. Buna göre memur ve memur emeklileri 2023’ün ilk 6 ayı için yüzde 30 oranında zam aldı, kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Peki yaşanan bu gelişmelere göre söz konusu bu

Emekli ve memur zammı Meclis’ten geçti! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Memur ve emekli maaşlarına yüzde 30 zammı içeren düzenlemeleri de içeren yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kavakdibi ve Ümit Demir ortaklığında kuruldu.

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Okan Mıhcı tarafından kuruldu.

TBMM Restorasyon ve Teknik Uygulamalar Başkanlığı Haberi

TBMM Restorasyon ve Teknik Uygulamalar Başkanlığı

İşte İBB'nin yanıtı:


Sayın Yalçın Bayer

Hürriyet Gazetesi-Yeter Söz Milletin Köşesi


30 Eylül 2012 tarihli, ‘Büyükşehir, Beşiktaş’ta neler yapıyor?’ başlıklı yazınız ile ilgili olarak aşağıdaki hususlarla sizinle paylaşmak istiyoruz.


Yazınızda; ‘İBB Meclisi’nde CHP’li üyeler Serdar Bayraktar ve Dr. Hakkı Sağlam, Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a çok ilginç soru yöneltmiş. 


Dolmabahçe Sarayı’nın havalandırma tünellerinin, Haliç kolektörlerinin iki yıl önce arıza yapması nedeniyle lağım ile dolmaya başladığı, bugün itibarı ile tamamen tıkandıkları... Yerin altında sıkışan binlerce ton lağımdan çıkan metan gazının patlama riski taşıdığı ve olası patlamanın saraya büyük zarar verebileceği...


“İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak tarihi öneme sahip saray için hangi önlemler alınmıştır?


Dolmabahçe Sarayı ile Deniz Müzesi arasında kalan tarihi tütün deposu yerine 14 katlı inşa edilen otelin yeraltındaki 7 katı ile ilgili çalışmalarının, saray koleksiyonları müzesi ve...