03 / 05 / 2024

TC Gayrimenkul

TC Gayrimenkul

TC Gayrimenkul Anonim Şirketi, Kazım Karabuğa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Kartal, Mustafa Kemal Caddesi, Hukukçular İş Merkezi' nde kuruldu.

Itc Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Itc Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elmın Musayev, Elshan Jamalov, Helin Arya Muştu ve Samad Samadov ortaklığında kuruldu.

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Gayrimenkul alan yabancılara değerleme zorunluluğu!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şebnem Hasdedeoğlu, gayrimenkul alımı yoluyla TC vatandaşlığına hak kazanmakla ilgili olarak değerlemeyle ilgili tüm detayları paylaştı.

Özhan Atalay: Gayrimenkul danışmanlığı hizmeti fark edilmiyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, TC Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından görüşe açılan Gayrimenkul Ticareti Hakkındaki Yönetmelik taslağı hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Ankara Pursaklar'da 4,5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Gümüşoluk Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul TC. Ankara 23. İcra Dairesi tarafından satılıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirtiliyor.

Manisa Salihli'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

TC Salihli 1. İcra Dairesi, Manisa Salihli'de bulunan prefabrik fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam bedeli 10 milyon 4 bin 355 TL olarak belirlendi.

TC vatandaşlığı kararı lüks konut piyasasını hareketlendirir!

Bugün ki 1 milyon dolarlık gayrimenkul alan yabancı yatırımcıya TC Vatandaşğığı verileceğine ilişkin Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal görüşlerini açıkladı.

Kgt Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kgt Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bugün Mustafa Kağıtcı imzasıyla kuruldu.

TC Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

TC Gayrimenkul Anonim Şirketi, Kazım Karabuğa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Kartal, Mustafa Kemal Caddesi, Hukukçular İş Merkezi' nde kuruldu.

İTC Gayrimenkul Mimarlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İTC Gayrimenkul Mimarlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Yıldız, Kenan Taşyürek tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta Beyoğlu, Sütlüce, İmrahor Caddesi'nde kuruldu

Kıbrıs'ta ev almak kolaylaştı! TC vatandaşlarına güvenlik soruşturması yapılmıyor!

KKTC'de ev alacak TC vatandaşları için güvenlik soruşturması zorunluluğu kaldırıldı. Artık yavru vatanda satın aldığınız gayrimenkulün tapusunu 23 ay içinde alabiliyorsunuz. Yabancıların talebindeki düşüş nedeniyle fiyatlar da daha cazip...

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

TC Gayrimenkul Haberi

TC Gayrimenkul

TC Gayrimenkul Anonim Şirketi, Kazım Karabuğa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Kartal, Mustafa Kemal Caddesi, Hukukçular İş Merkezi'nde kuruldu. 


TC Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...