06 / 05 / 2024

tcdd Adana ve Gaziantep ihalesi

tcdd Adana ve Gaziantep ihalesi

TCDD Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü, Adana'nın Seyhan ve Pozantı, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan 2016 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihaleleri 21-22 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İki ilde tam 15 arsa satılıyor! Bu şehirlerde arsa arayanlara müjde!

Adana ve Tekirdağ'da yer alan 15 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 19 Mart ve 21 Mart tarihlerinde yapılacak.

İki ilde arsa ve restoran satılacak! 

İki ilde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi düzenleniyor. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Adana ve Kahramanmaraş'ta yer alıyor.

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

STK’lar deprem kentlerinin kalkınması için güç birliği oluşturdu

Adana ve Gaziantep’te kurularak depremden etkilenen 11 şehrin tamamına katkı sağlayacak şekikde merkezler ile deprem bölgesine ekonomik, sosyal, kültürel ve sivil toplumun yeniden yapılanması ve kalkınmasına katkı sağlanacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Deprem uzmanından son dakika Adana uyarısı: Gelecek önemli deprem Adana'yı vuracak! 

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji ve Endüstri Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Adana ve Edirne'ye dikkat çekti. İşte Yılmaz'ın o korkutan açıklamaları...

SON DAKİKA! Adana ve Mersin’de peş peşe deprem oldu!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Adana ve Mersin’de üst üste deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, saat 17.18’de Adana’nın Kozan ilçesinde 1.8 şiddetinde ve 17.43’te ise Mersin’in Silifke ilçesinde 1.3 şiddetinde deprem oldu. İşte detaylar...

Deprem uzmanından korkutan açıklama: Adana ve Marmara hassasiyetini koruyor! İstanbul'da en az 7,2 büyüklüğünde olacak!

Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana bölgesinin hassasiyetini koruduğuna dikkat çekerek, bölgedeki deprem riskini değerlendirdi. Görür, İstanbul depremi ile ilgili de son dakika değerlendirmelerini paylaştı. 

SGK, TCDD, DHMİ ve AFAD memur alımı yapacağını duyurdu! En az lise mezunu! Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın

Kamuya memur alımları süreci başlıyor. TCDD, DHMİ AFAD ve SGK gibi kamu kurumları lise, önlisans ve lisans olmak üzere 500 kamu personeli alımı yapacak. Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın.

Fiyatı rekor kırıyordu! Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan o ürüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Tarım ve Orman Bakanlığı, son zamanlarda fiyatı yüzünden büyük tepki toplayan kuru soğan üretimi ile ilgili, “Nisan ayı itibarıyla Adana ve Hatay kentlerimizde turfanda soğan hasadı başlamıştır. İçinde bulunduğumuz bu süreçte, 2022 senesinin üzerinde bir rekolte söz konusudur” şeklinde açıklama yapt

Naci Görür uyarısını yineledi: Adana ve Kıbrıs’a dikkat!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerden sonra önemli açıklamalar yaptı. Bu depremin beklendiğini dile getiren Naci Görür, Adana ve Kıbrıs’ta da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Ev kiralarına yüz yüze eğitim zammı!

Okulların açılacağının duyurulmasıyla üniversite kentlerinde kiralarda yüzde 50’ye varan yükselişler kaydedilirken en fazla artış Adana ve Tekirdağ’da oldu.

Ata GYO'nun Adana ve Giresun'daki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Adana Ceyhan ve Giresun Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı.

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

COVID-19 salgını sürecinde toplu yaşam alanları için öne çıkan teiz hava ve ferah ortamlarıyla dikkat çeken M1 Adana ve M1 Gaziantep alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi...

tcdd Adana ve Gaziantep ihalesi Haberi

tcdd Adana ve Gaziantep ihalesi

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR


TCDD Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğünden:


- ADANA İLİ, SEYHAN İLÇESİ, DÖŞEME MAHALLESİ’NDE KAYITLI 1 ADET,

- ADANA İLİ, SEYHAN İLÇESİ, İSTİKLAL MAHALLESİ’NDE KAYITLI 85 ADET,

- ADANA İLİ, POZANTI İLÇESİ, BELEMEDİK MAHALLESİ’NDE KAYITLI 2 ADET,

- GAZİANTEP İLİ, İSLAHİYE İLÇESİ, FEVZİPAŞA MAHALLESİ’NDE KAYITLI 18 ADET PARSELDEN OLUŞAN TOPLAM 106 ADET TAŞINMAZ, İHALE YÖNTEMİYLE SATILACAKTIR.

1 - Satış İhalesi, kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle 21-22 Ekim 2015 Çarşamba ve Perşembe günü saat 10:00 da TCDD 6. Bölge Müdürlüğü Eski Yazlık Lokalinde, “Pazarlık Usulü” ile yapılacaktır. İhale Komisyonu’nca gerek görülmesi halinde, ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile “Açık Artırma’’ suretiyle sonuçlandırılabilecektir.

2 - İhale konusu parsellere ait teminat miktarları ekli listede belirtilmiştir.

3 - Teklifler, ihalenin yapılacağı 21-22 Ekim 2015...