09 / 05 / 2024

tcdd biletleri kaç lira

tcdd biletleri kaç lira

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları geçtiğimiz 3 Ocak'ta tren biletlerine yüzde 20 zam yapmıştı. TCDD'nin aradan geçen 3 ayda tren biletlerine ikinci kez yaptığı öğrenildi. Bilet fiyatları yüzde 10 zamlandı. Böylelikle 3 ayda TCDD tren biletleri yüzde 30 zam gördü.

SGK, TCDD, DHMİ ve AFAD memur alımı yapacağını duyurdu! En az lise mezunu! Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın

Kamuya memur alımları süreci başlıyor. TCDD, DHMİ AFAD ve SGK gibi kamu kurumları lise, önlisans ve lisans olmak üzere 500 kamu personeli alımı yapacak. Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın.

TCDD personel arıyor! Lise mezunları işiniz hazır! KPSS’siz TCDD alımlarını sakın kaçırmayın!

İŞKUR, TCDD alımlarını duyurdu. Lise mezunları KPSS’siz olan bu alımlara başvuru yapabilir. İşte detaylar!

İŞKUR açıkladı! TCDD KPSS'siz personel alacak! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) KPSS'siz personel alımı yapacağını açıkladı. Peki  TCDD personel alımı başvuruları ne zaman sonra erecek?  TCDD personel alımı başvuru şartları neler? İşte  TCDD personel alımı detayları...

Otobüs biletleri kaç TL oldu? Otobüs biletlerine ne kadar zam geldi?

Otobüs biletleri fiyatları kurban bayramına az bir zaman kala araştırılıyor. Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar sonrası otobüs fiyatları merak ediliyor. İşte otobüs biletlerine dair detaylar!

TCDD Yüksek Hızlı Tren biletlerine zam yaptı! 3 Ocak'ta da zam yapılmıştı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları geçtiğimiz 3 Ocak'ta tren biletlerine yüzde 20 zam yapmıştı. TCDD'nin aradan geçen 3 ayda tren biletlerine ikinci kez yaptığı öğrenildi. Bilet fiyatları yüzde 10 zamlandı. Böylelikle 3 ayda TCDD tren biletleri yüzde 30 zam gördü.

Forum İstanbul Turkuazoo bilet fiyatı 2016!

Adı Sea Life Akvaryum olarak değiştirilen Forum İstanbul Turkuazoo bilet fiyatı 2016 ne kadar, Turkuazoo biletleri kaç TL, Forum Turkuazoo'ya giriş ücretli mi? Forum İstanbul Turkuazoo bilet fiyatı 2016...

Turkuazoo bilet fiyatları 2016!

Adı Sea Life Akvaryum olarak değiştirilen Forum Turkuazoo giriş ücreti 2016 ne kadar, Forum Turkuazoo biletleri kaç para, Turkuazoo'ya giriş ücretli mi? İşte Turkuazoo bilet fiyatları 2016...

Haliç-Karadeniz Sahra Hattı yeniden hayata geçirilecek

Haliç-Karadeniz Sahra Hattı'nın yeniden hayata geçirilmesi için 17 Kasım'da ihaleye çıkılacak. Proje İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) öncülüğünde, TCDD ve Kağıthane Belediyesi'nin iş birliğiyle hayata geçecek.

Haliç-Karadeniz Sahra Hattı yeniden canlanacak!

TCDD ve Kağıthane Belediyesi'nin iş birliğiyle hayata geçecek proje için Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nce, Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu'nda " Dekovil Hattı Çalıştayı " düzenlendi.

TCDD, ücretsiz YHT bileti alarak, satmak isteyenlerin biletlerini iptal etti!

TCDD, ücretsiz YHT biletlerini satmaya çalışanlara göz açtırmıyor. Ankara - İstanbul YHT'nin hizmete girmesinin ardından ücretsiz bilet alarak internet üzerinden satmak isteyenlerin biletleri iptal edildi.

Ankara İstanbul hızlı tren bileti çocuklara ne kadar?

Ankara İstanbul hızlı trende çocuk için bilet kaç liradan kesilecek? Ankara İstanbul YHT çocuk biletleri kaç TL? İstanbul Ankara YHT bileti çocuklar için ne kadar? Ankara İstanbul yüksek hızlı tren çocuk bileti kaç lira?

İstanbul Ankara hızlı tren fiyatları ne kadar olacak?

İstanbul Ankara YHT bilet fiyatı kaç TL olacak? İstanbul Ankara hızlı tren bilet fiyatı ne kadar? İstanbul Ankara hızlı tren biletleri kaç liradan satılacak? İstanbul Ankara yüksek hızlı tren bilet ücreti ne kadar?

TOKİ Kayabaşı'nda sekizinci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

tcdd biletleri kaç lira Haberi

tcdd biletleri kaç lira

Akaryakıta gelen yüksek zamlar vatandaşları alternatif ulaşım aracı trenlere yöneltti. Otobüs fiyatlarının pahalı olmasından dolayı şehirler arası yolculuklarda artık trenleri tercih etmeye başlayan vatandaşlara TCDD'den kötü haber geldi. Geçtiğimiz 3 Ocak 2022 tarihinde tren biletlerine yüzde 20 zam yapan TCDD, Mart ayının son gününde tren biletlerine ikinci bir zam yaptı. Son dakika haberine göre; TCDD tren bileti ücretlerine yüzde 10 zam yaptı.

3 OCAK'TA YAPILAN ZAM SONRASI BİLET FİYATLARI KAÇ LİRA OLMUŞTU

TCDD'nin 3 Ocak'ta yaptığı zamlar sonrasında bilet fiyatları güncellenmiş Konya-Ankara arası hızlı tren bilet fiyatı 45 TL’den 53.5, gidiş-dönüş ücreti 90, Konya-İstanbul arası hızlı tren bileti de 118 TL’den 143 TL’ye yükselmişti.

Bu fiyatlarla Konya-Ankara arası sefere yüzde 16, Konya-İstanbul arası sefere de yüzde 21 zam işlemiş oldu. Zamlar sonrası Ankara-İstanbul (Kadıköy)...