03 / 05 / 2024

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi ne zaman

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi ne zaman

Değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu TDUB bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde Doç. Dr. Işıl Erol, 10 Nisan tarihinde katılımcılara gayrimenkul ekonomisi ve finansmanı konulu eğitim verecek.

EGM resmen açıkladı: Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne 500 öğrenci alınacak! Polis olmak isteyenler hemen baksın!

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından son dakika açıklaması geldi. Açıklamaya göre; Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne 500 öğrenci alınacağı belirtildi. İşte detaylar...

Beylikdüzü Belediyesi'nden apartman görevlilerine eğitim!

“Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi” eğitim programını hız kesmeden devam ettiren Beylikdüzü Belediyesi, son dönem eğitimine katılan ve başarı sağlayan 110 apartman görevlisine sertifikalarını takdim etti.

ERA’dan gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz eğitim!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellerine ücretsiz eğitim ve seminerler veriyor.

TDUB Gayrimenkul Sektöründe Vergilendirme eğitimi 22 Nisan'da!

Değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu TDUB bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde Doç. Dr. Erkan Aydın, 22 Nisan tarihinde katılımcılara gayrimenkul sektöründe vergilendirme konulu eğitim verecek.

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi 10 Nisan'da!

Değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu TDUB bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde Doç. Dr. Işıl Erol, 10 Nisan tarihinde katılımcılara gayrimenkul ekonomisi ve finansmanı konulu eğitim verecek.

TDUB Eğitim Akademisi'nde konut yatırımda trendler semineri verilecek!

TDUB bünyesinde faaliyet gösteren TDUB Eğitim Akademisi, “Yatırım Aracı Olarak Türkiye’de Konut Trendleri ve Riskleri” seminerini 6 Şubat 2016 tarihinde Ağaoğlu My Office'te üyeleri için düzenliyor.

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Yatırım Fonları semineri düzenledi!

TDUB Eğitim Akademisi, son dönemde en çok merak edilen yeni yatırım aracı "Gayrimenkul Yatırım Fonları" hakkında eğitim semineri düzenledi.

UNIQ’ten eğitim programı: İkna Gelişim Akademisi!

Çağrı Merkezlerine eğitim ve danışmanlık hizmeti veren sektörünün lider firması UNIQ Eğitim ve Danışmanlık, geliştirdiği eğitim akademilerine bir yenisini daha ekledi. UNIQ’ten eğitim programı: İkna Gelişim Akademisi...

THY prefabrik eğitim binası yapım işi!

Türk Hava Yolları Aydın Uçuş Eğitim Akademisi prefabrik eğitim binası yapım işi ihale edecek. İhale 19 Ağustos 2014 Salı gününde saat 10:00'da gerçekleşecek..

İzmit'te Deprem Eğitim Akademisi kurulacak!

Marmara depreminde büyük yıkımların yaşandığı Kocaeli'de İzmit Belediyesi tarafından dünyanın en büyük Deprem Eğitim Akademisi ( DEA ) ve ilk kurtarma teknolojileri tekno kenti kurulacak.

Türkiye'nin ilk gayrimenkul eğitim akademisi kuruldu!

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren ERA Türkiye, Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde faaliyet gösterecek ERA Akademi'yi kurdu. Yılda 15 bin kişiye eğitim verebilecek. Türkiye'de gayrimenkul ve eğitimi kendi akademisinde sunacak...

Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi, Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olacak!

Hayat kadınlarının tedavi edildiği "Cancan" olarak bilinen Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi'nin Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olması için ilk ihale 4 Nisan'da yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı kampüs tarzı liseler kuruyor!

Milli Eğitim Bankalığı (MEB), 12 yıllık zorunlu eğitime geçilmesinin ardından doğacak okul ve derslik ihtiyacını karşılamak için yeni bir proje başlatıyor

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi ne zaman Haberi

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi ne zaman

Gayrimenkul değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde verilen mesleki eğitimler kapsamında, 10 Nisan 2016 Pazar günü 09:30-17:30 saatleri arasında "Gayrimenkul Ekonomisi ve Finansmanı" konulu katalog eğitimi düzenlenecek. İstanbul'da düzenlenecek olan eğitim, konunun önde gelen uzmanlarından Doç. Dr. Işıl Erol tarafından verilecek.


İlgili tüm kesimlere yönelik eğitim

Gayrimenkul değerleme uzmanları, bankaların konut kredileri birimleri, sermaye piyasası çalışanları, GYO ve GYO yatırımcılarına yönelik düzenlenen "Gayrimenkul Ekonomisi ve Finansmanı" eğitim programı kapsamında gayrimenkul piyasalarının önemi, güncel veriler ile küresel ölçekte gayrimenkul piyasaları, gayrimenkul piyasası ve Türkiye ekonomisi, gayrimenkul sektöründe mekan (kullanım) ve varlık piyasaları, gayrimenkul sisteminin mekan piyasası, varlık piyasası ve inşaat sektörü ile Türkiye gayrimenkul sektöründeki son gelişmeler ele alınacak. 


Birlik üyelerine yüzde 50 indirimin yapıldığı...