12 / 05 / 2024

Team Gayrimenkul iletişim

Team Gayrimenkul iletişim

Team Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çay tarafından kuruldu.

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Inn Team Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Inn Team Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta Inna Noyın tarafından kuruldu.

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Üçgüler ve Gökhan Kocabaş ortaklığında kuruldu.

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Rahımı Tamıjanı ve Iydasadat Elevınejad ortaklığında kuruldu.

Ant Team Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ant Team Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile H.Tayfun Alpay ve Arzum Altunbozar ortaklığında kuruldu.

Ug Team Orion Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ug Team Orion Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gökmen tarafından kuruldu.

Royal Team Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Royal Team Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 125 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Özgen, Başak Nazcan aşçi, Erdal Bodur ve Şenol Akkök ortaklığında kuruldu.

Team Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Team Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çay tarafından kuruldu.

Proje Team Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Team Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Anonim Şirketi Yasin Yolava ve Semra Yalova ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Team Gayrimenkul iletişim Haberi

Team Gayrimenkul iletişim

Team Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çay tarafından kuruldu.

Team Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
İnşaat Yatırımı ve Gayrimenkul almak ,satmak ve kiraya vermek 1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, geliştirebilir ,danışmanlık verebilir , kiralar, kiraya verebilir,bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa,sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk,ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.Gayrimenkul Geliştirme ,arsa-arazi geliştirme ve aracılık faaliyetleri yapabilir...