03 / 05 / 2024

TeamFores avivasa

TeamFores avivasa

TeamFores Mimarlık’ın AvivaSA’nın Ümraniye’deki Genel Müdürlük binasının çatı katında tasarladığı “Dijital Garaj”, alışılagelmiş ofis algısından uzak dinamik ve yaratıcı bir çalışma anlayışıyla biçimlenmiş.

Emlak Bank için Ümraniye'de yer tutuldu!

Emlak Bank için Ümraniye'de yer tutuldu. Bölgede Vakıflar Bankası, Vakıf Katılım, Albaraka Türk, Avivasa, Türkiye Ekonomi Bankası'nın da genel müdürlük binaları bulunuyor...

AvivaSA ile, BES’te gayrimenkul dönemi!

BES’te gayrimenkule yatırım imkânı sunan ilk emeklilik şirketi AvivaSA oldu.

AvivaSA, BES’te gayrimenkule yatırım imkanı sunuyor!

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün lideri AvivaSA, BES katılımcılarının yatırım yaptıkları varlıklar arasına, yüksek kira geliri ve değer artışı potansiyeli taşıyan gayrimenkulleri ekleyen ilk şirket oldu.

TeamFores Mimarlık'tan yeni ofis tasarımı!

Farklı ölçek ve fonksiyonlarda mimari ve iç mimari projelere imza atan Mimar Serter Karataban liderliğindeki TeamFores Mimarlık tarafından Türkiye’nin tamamı yerli sermayeli en büyük filo kiralama markası DRD için Kağıthane’de ofis tasarlandı.

TeamFores Mimarlık'tan sanatla iç içe ofis tasarımı!

TeamFores Mimarlık Türkiye’nin en büyük filo kiralama şirketi DRD için Kağıthane’de ofis tasarladı. Mimar Serter Karataban, çalışma masalarından toplantı odalarına, yazıcı ünitelerinden hareketli kesonlara kadar her birimin özel olarak tasarlandığını belirtti.

Team Fores Mimarlık’tan motorsiklet tutkunlarına özel yeni tasarım!

Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık’ın yeni tasarımı olan DRD Motorbikes için tasarlanan Honda motosiklet showroomu; satış departmanı, mağaza, servis ve ofis oluşumlarıyla motorsiklet tutkunlarına sunuluyor.

TeamFores'ten dinamik ofis tasarımı AvivaSA Dijital Garaj!

TeamFores Mimarlık’ın AvivaSA’nın Ümraniye’deki Genel Müdürlük binasının çatı katında tasarladığı “Dijital Garaj”, alışılagelmiş ofis algısından uzak dinamik ve yaratıcı bir çalışma anlayışıyla biçimlenmiş.

TeamFores Mimarlık, Turkcell Tepebaşı Plaza Yönetim Katı'nı tasarladı!

İç mimari tasarımı ve uygulaması TeamFores Mimarlık tarafından yapılan Turkcell Tepebaşı Plaza Yönetim Katı, firmanın dinamik, istikrarlı ve çevreye saygılı bir anlayışa dayalı olan kurumsal kimliğini kalite ve konforla buluşturuyor.

TeamFores Mimarlık yeni ürünüyle konut ihtiyacını karşılayacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilebilen, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, üst düzey konut ihtiyacını da karşılamayı hedefliyor.

TeamFores Mimarlık Ümraniye'de lüks konut ihtiyacını karşılayacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, Ümraniye'de gelişmekte olan finans bölgesinin lüks konut ihtiyacını karşılayacak.

DRS Loft ve Rezidans Ataşehir'in cazibe merkezi olacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilebilen, çağdaş mekan alternatifleriyle, Ümraniye ve Ataşehir arasında gelişmekte olan finans bölgesinin üst düzey konut ihtiyacını da karşılamayı hedefli

TeamFores Mimarlık'tan Ataşehir'e DRS Loft ve Rezidans projesi!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilebilen, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyuyor.

Bireysel Emeklilik Sistemi'nin en büyük rakibi emlak!

Esen Y. Evran'ın köşe yazısında; AvivaSA Genel Müdürü Meral Eredenk Kurdaş, AVİVASA Avrupa CEO’su ve AvivaSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı David McMillan, Türkiye pazarını konuşuyoruz. McMillan, Türkiye için “Mücevher” diyor.

TeamFores avivasa Haberi

TeamFores avivasa

Farklı ölçek ve fonksiyonlarda mimari ve iç mimari projelere imza atan TeamFores Mimarlık’ın Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden AvivaSA’nın Ümraniye’deki Genel Müdürlük binasının çatı katında tasarladığı “Dijital Garaj”, alışılagelmiş ofis algısından uzak, dinamik ve yaratıcı bir çalışma anlayışının endüstriyel tarzla buluştuğu bir kurguyla biçimlenmiş. 


Serter Karataban, 2010 yılı Ocak ayında Ceyda Atıcı ile birlikte Stüdyo Dinamo İçmimarlık Ltd. şirketini kurmuş ve aynı yıl Nisan ayında, Burak Aluminyum için yaptığı stand ile Yapı Endüstri Merkezi’nin düzenlediği geleneksel Yapı Fuarı’nda “Amacına En Uygun Fuar Standı Tasarımı” yarışmasında 3.’lük ödülünün sahibi olmuştur. Serter Karataban, aralarında İstanbul Teknik Üniversitesi, Muğla Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, TOBB Üniversitesi ve İSTEK Vakfı okullarının da bulunduğu çok sayıda okulda davetli mimar olarak mesleki...