30 / 04 / 2024

TeamFores DRS Loft

TeamFores DRS Loft

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, Ümraniye'de gelişmekte olan finans bölgesinin lüks konut ihtiyacını karşılayacak.

TeamFores Mimarlık yeni ürünüyle konut ihtiyacını karşılayacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilebilen, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, üst düzey konut ihtiyacını da karşılamayı hedefliyor.

DRS Loft ve Rezidans konut ihtiyacını karşılamayı hedefliyor!

Ümraniye'de yükselen DRS Loft ve Rezidans, finans bölgesinin üst düzey konut ihtiyacını da karşılamayı hedefliyor.

TeamFores Mimarlık Ümraniye'de lüks konut ihtiyacını karşılayacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, Ümraniye'de gelişmekte olan finans bölgesinin lüks konut ihtiyacını karşılayacak.

DRS Loft ve Rezidans Ataşehir'in cazibe merkezi olacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilebilen, çağdaş mekan alternatifleriyle, Ümraniye ve Ataşehir arasında gelişmekte olan finans bölgesinin üst düzey konut ihtiyacını da karşılamayı hedefli

TeamFores Mimarlık'tan Ataşehir'e DRS Loft ve Rezidans projesi!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilebilen, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyuyor.

DRS Ofis projesi 16 katlı tek blok halinde yükseliyor!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Ofis, Ümraniye ve Ataşehir arasında gelişmekte olan finans merkezi bölgesinde inşa edilmeye hazırlanıyor..

İncek Loft Ankara fiyatları!

Akfen imzası ile Ankara İncek'te hayata geçirilen ve toplamda 1.135 konutluk bir proje olan İncek Loft Ankara fiyatları haberimizde bulunuyor. İncek Loft Ankara fiyatları 218 bin liradan başlıyor.

Ankara İncek Loft ödemeleri!

1 oda 1 salon konuttan 6,5 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı ve konutların 71 metrekare 562 metrekare arasında değiştiği Ankara İncek Loft ödemeleri...

Ankara İncek Loft satış ofisi!

Başkent Ankara' da Akfen İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ankara İncek Loft satış ofisi proje alanında yer alıyor. Projede toplamda 1.135 konut bulunuyor. Ankara İncek Loft daire fiyatları 218 bin liradan başlıyor.

Ankara İncek Loft Evleri!

Ankara İncek Loft Evleri kapsamında 1135 konut yer alıyor. 2016 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede 1+1'den 6,5+1'e kadar bir çok farklı seçenek bulunuyor.

İncek Loft teslim tarihi!

Başkent Ankara'da inşa edilen İncek Loft teslim tarihi bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Projede 1+1'den 6,5+1'e kadar bir çok farklı seçenek bulunuyor. Konut büyüklükleri 71 metrekare ile 1135 metrekare arasında değişiyor.

Ankara İncek Loft teslim tarihi!

İçinde 1+1'den 6,5+1' e kadar daire tiplarinin bulunduğu ve Başkent Ankara'da Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara İncek Loft teslim tarihi haberimizin içinde yazıyor.

Akfen İncek Loft'ta daire fiyatları 218 bin TL'den başlıyor!

Ankara'nın yeni cazibe merkezi İncek'in en büyük konut projesi "İncek Loft", toplam 1135 konuttan oluşuyor. Brüt metrekare fiyatları ortalama 3 bin TL olan projede daire fiyatları ise 218 bin TL'den başlayacak...

TeamFores DRS Loft Haberi

TeamFores DRS Loft

Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık tarafından, Anadolu yakasının en önemli yerleşim merkezlerinden biri olan Ümraniye bölgesinde, ağırlıklı olarak Finanskent’in yabancı yönetici profilinin konaklama ihtiyacını karşılamayı hedefleyerek tasarlanan DRS Loft ve Rezidans projesi, esnek mekan çözümleri, kullanıcılarının ve çevresinin sosyal ihtiyaçlarına çözüm üretecek bir cazibe merkezi olmaya aday.


Geçtiğimiz yüzyılın son çeyreğinde Amerika’da atıl durumdaki endüstriyel alanların özellikle sanatçılar ve bohem hayata uzak olmayan üst düzey yöneticiler tarafından tercih edilen konutlara dönüştürülmesiyle başlayan ‘loft’ anlayışı ile ele alınan DRS Loft ve Rezidans, ilk önce ofis olarak tasarlanmış, daha sonra çevredeki ihtiyaçların ve taleplerin yeniden değerlendirilmesi sonucunda konut bloğuna dönüştürülmüş. Böylece her biri yüksek tavanlı tasarlanan şekilde toplam 141 adet, 1+1, 2+1 ve loft daire tiplerinden oluşan yeni nesil bir...