02 / 05 / 2024

TEB faizleri

TEB faizleri

TEB 2014'e konut sahibi olarak girmek isteyenlere özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Türk Telekom müşterileri özel dosya masrafsız %0,81'den başlayan konut kredisi faiz oranı ile 120 aya varan vadelerle konut kredisi kullanabiliyor...

TEB konut kredisi faizlerini yüzde 0.94’e düşürdü!

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) son bir ay içinde konut kredisi faizlerinde ikinci kez indirim uyguladı. Bankanın konut için kampanyalı kredi faizleri yüzde 0.94’e indi.

TEB’den kira ödemelerine destek!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) işletmelere yönelik Hazine destekli, Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli kredi protokolüne katılma kararı aldığını açıkladı…

TEB konut kredisi faiz oranları yükseldi!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) konut kredisi faizlerinde artış uyguladı. Banka yüzde 0.97 faiz oranı ile kredi kullandırırken oranlarını 0.99’a çıkarttı.

İNG konut kredisi faizleri ne kadar oldu?

İNG konut kredisi faizleri ne kadar oldu? İNG konut kredisi hesaplama maliyeti ne kadar?

VakıfBank devlet destekli konut kredisi faizleri 0.58’e düştü!

VakıfBank konut kredi faizleri son yıllarda görülmemiş bir eşiğe kadar geriledi. Bankanın kentsel dönüşüm için devlet destekli konut kredisi faizler yüzde 0.58’e düştü.

Düşen konut kredisi faizleri satışları tetikledi!

AYİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Erkurtoğlu, TÜİK, konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Erkurtoğlu, ''Yüzde 1'in altındaki kredi faizleri konut satışlarına olumlu yansımıştır" diye konuştu.

TEB konut kredisi faizini yüzde 0,97’ye düşürdü!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), başlattığı kredi kampanyası kapsamında indirime gitti. TEB, faiz oranını yüzde 0,97’ye düşürdü.

TEB konut kredisi faizleri yeniden düştü!

Mart başında hareketlenen döviz kuru ve Suriye kaynaklı jeopolitik riskler karşısında faiz oranlarını arttıran TEB yeniden konut kredisi faiz indirimi uyguladı.

Konut kredi faizleri ne oldu?

Ev almayı düşünenler vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında konut kredisi faiz oranları yer alıyor. Peki konut kredisi faizlerinde son durum ne? Konut kredisi faizleri düşüyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Konut kredisi faizleri arttı mı?

Merkez Bankası'nın faiz indirimleri bundan önce kredi ve mevduat faizlerini aşağı çekerken Corona virüs ve Rusya ile Suriye gerginliği nedeniyle bu kez arttı. Kredi ve mevduat faizlerinde indirim beklenirken konut kredisi faizleri düştüğü en alt düzey olan yüzde 0.94'ten yüzde 0.99'a çıktı...

Şubat'ın son haftasında konut kredisi faizleri ne kadar oldu?

Son aylarda ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faizlerinde ciddi indirimler yaşandı. Bankaların konut kredisi faizleri Şubat ayında da düşmeyi sürdürdü. Peki Şubat'ın son haftasında konut kredisi faizleri ne kadar oldu? İşte Şubat ayının son haftasındaki konut kredisi faizleri...

Konut kredisi faizleri yüzde 0.63’e düşecek mi?

Kredi faizlerinde indirim devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ‘Kahramanmaraş İş Dünyası Buluşması’nda kredi faiz oranlarına ilişkin, kamu bankaları ile görüştüklerini ve faizleri daha da düşüreceklerini dile getirmişti. Peki  Konut kredisi faizleri yüzde 0.63’e düşecek mi?

Konut kredisi yapılandırma faizleri ne kadar oldu?

Yüksek faiz oranları ile konut kredisi çeken tüketicinin mağduriyeti son aylarda gelen konut kredisi yapılandırma kampanyaları ile çözülmeye başladı. Peki konut kredisi yapılandırma faizleri ne kadar oldu?

TEB faizleri Haberi

TEB faizleri

TEB 2014'e konut sahibi olarak girmek isteyenlere özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Türk Telekom müşterileri özel dosya masrafsız %0,81'den başlayan konut kredisi faiz oranı ile 120 aya varan vadelerle konut kredisi kullanabiliyor.


25.11.2013 - 31.12.2013 tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan tümTürk Telekom bireysel ev telefonu aboneleri yararlanabiliyor.  Kredipazari.com'un veridiği bilgilere göre kampanyadan faydalanmak için TEB-boşluk-başında '0' olmadan alan koduyla ev telefonu numarasını yazıp 6616’ya SMS gönderilerek şifre almak gerekiyor. 6616’ya gönderilen SMSler Turkcell için 50 KRŞ; Vodafone için 41,5KRŞ; Avea için 40KRŞ olarak ücretlendiriliyor. Türk Telekom Online Hizmet iPhone Uygulaması kullanıcıları uygulama üzerinden ücretsiz şifre alabiliyorlar.


Konut Kredisi Hesaplama


Türk Telekom müşterilerine özel konut kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen tüketiciler 60 ay vade ile aylık konut kredisi hesaplama yapıldığında 2.110,85 TL ödeyerek...