12 / 05 / 2024

tecno mobille

tecno mobille

Tecno, orta ve daha düşük seviyeler için geliştirdiği telefon modelleriyle dikkat çekiyor. Peki Tecno marka telefonlar kaç TL? Özellikleri neler? İşte 2022 fiyat listesi...

TECNO SPARK 10 Pro Türkiye sularına girdi: Fiyatını ve özelliklerini duyan inanamadı!

TECNO'nun heyecanla beklenen akıllı telefonu TECNO SPARK 10 Pro Türkiye'de satışa sunudlu. Fiyat/performans odaklı bu cihaz görenleri hayran bıraktı.

Carrefour'un Haziran kampanyası devam ediyor! Tecno Camon 18p telefonda yüzde 10 indirimi kaçırmayın

Carrefour'un Haziran'a özel telefon kampanyası oldukça rağbet görüyor. Tecno Camon 18p telefonlarda CarrefourSA karta özel yüzde 10 indirim sunan Carrefour, bütün indirimli telefonlarını Web sitesinden satışa çıkardı. İşte 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar gününe özel kampanyayı kaçırmayın! Vatan bilgisayardan çılgın indirim!

Babalar günü için Vatan bilgisayarın başlattığı kampanya herkesin dilinde. Fibabanka alış gidiş kredisi ile peşin fiyatına 10 taksit kampanyası sunarak Tecno Camon 19 Pro telefon Vatan Bilgisayarın kampanyası başladı. Detaylar haberimizde.

Bütçe dostu Tecno Spark 9 Pro avantajlı fiyatı ile satışa çıktı

Carrefour'un Web sitesinden yapılan alış verişlerde CarrefourSA kart'a özel %14 indirim sunması insanları cezbetti. İndirimin detaylarını merak edenler haberimizi mutlaka okumalı

Tecno Pova 4 Haziran fiyatları ne kadar? İşte 08 Haziran fiyat listesi

Carrefour fiyat performans ürünlerinden en çok rağbet gören Tecno Pova 4 telefonu indirime soktu. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Carrefour'dan muhteşem kampanya! O telefonda yüzde 19 indirime gitti! Bu fırsatı kaçırmayın

Türkiye'nin en popüler perakende zincir marketlerinden olan Carrefour, Tecno Camon 19 Neo telefonu CarrefourSA kart'a özel %19 indirim imkanı sunuyor. Fiyat performans telefon isteyenler için alternatif olan Carrefour, yine müşterilerini memnun ediyor. Peki 07 Haziran 2023 fiyat listesi ne kadar?

Carrefour yine yapılmayanı yaptı! Tecno Pova Neo 2 telefonlarda bomba indirim yaptı

Carrefour fiyat performans alanında yine avantajlı alımlar sunmaya devam ediyor. Tecno Pova Neo 2 telefonlara CarrefourSA kart'a özel %13 indirim yaptı. Bu indirimden faydalanmak isteyenler Carrefour'un sitesine hücum etti. İşte Tecno Pova Neo 2 özellikleri ve fiyatı

Tecno Camon 19 Neo Media market'te Mayıs indiriminde! 

Mayıs sonu itibari ile Media market Tecno Camon 19 Neo'ya bomba indirim yapıyor. Özellikleri ile büyük bir pazara sahip olan telefon Mayıs ayı fiyat güncellemesi ile kullanıcılaırn ilgisini çekti. İşte Tecno Camon 19 Neo fiyatı ve özellikleri

Tecno Camon 20 serisi lansman tarihi onaylandı! İşte teknik Özellikleri

Tecno Camon 20 serisinin 64 megapiksel RGBW ana sensörle geleceği söyleniyor. Ayrıca Tecno Camon 20 Pro 5G, MediaTek'in yeni Dimensity 8050 SoC'sine sahipken Tecno Camon 20 Pro, 6nm Helio G99 SoC'ye sahip. Her üç telefonda da 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunuyor.

Fiyat performans telefon arayanlara müjde! Carrefour'dan Tecno Spark 9'a kampanya başladı

Carrefour fiyat performans ürünlerindeki kampanyalarını Mayıs ayında da sürdürüyor. Carrefour'un ''Tecno Spark 9'' telefonlara CarrefourSA Kart'a Özel  %26 avantaj sunduğu kampanyayı duyurdu. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar.

Tecno Pova Neo'ya görülmemiş kampanya! Carrefour'un bu fırsatı kaçırılmaz

Carrefour, carrefourSA kart'a özel %29 indirim yaptığı ''Tecno Pova Neo''yu internet sitesinden ilan etti. mayıs ayında da indirimlerine devam ederek müşterilerini memnun etmeyi hedefleyen Carrefour'un bu kampanyasını kaçırmayın.

Türkiye'de satışa çıkan ilk teleskopik portre lensli akıllı telefon: Tecno Phantom X2 Pro!

Teleskopik portre lens, 12GB RAM, 256GB depolama ve 120Hz AMOLED ekran gibi özellikleriyle dikkat çeken Tecno Phantom X2 Pro, Türkiye'de satışa sunuldu!

Hepsi Burada'dan bayram sürprizi! Tecno Pova Neo 2 kampanyasını kaçırmayın

Tecno Pova Neo 2, 2021'de piyasaya sürülen ekonomik bir akıllı telefondur. Hepsi Burada Nisan ayı indirimlerini Ramazan bayramı ile birleştirdi ve yüzde 4 indirimle kullanıcıya sundu. İşte detaylar.

tecno mobille Haberi

tecno mobille

Türkiye'de de faaliyet gösteren ve düşük fiyatlı modellerle pazarda yer edinmeye çalışan Tecno Mobile, ürettiği telefonlarla piyasada hatrı sayılır bir kitleye ulaşmayı başardı.  Peki bu telefonlar kaç TL'den satılıyor? Tecno marka telefonların özellikleri neler? İşte tüm detaylar...

İşte Tecno marka telefonların özellikleri ve fiyat listesi:

TECNO Spark 8 PR KG8 128 GB Akıllı Telefon

Fiyatı: 4499 TL

Özellikleri:

Ürün Tipi: Akıllı Telefon

İşletim Sistemi: Android 11

İşlemci: Cortex-A75 ve Cortex-A55

İşlemci Hızı: 2.0 GHz ve 1.80 GHz

Bellek Kapasitesi: 128 GB

Arttırılabilir Hafıza: Evet

RAM Bellek Boyutu: 4 GB

TECNO Pova 3 128GB Akıllı Telefon

Fiyatı: 5499 TL

Özellikleri:

Ürün Tipi: Akıllı Telefon

İşletim Sistemi: Android 12

İşlemci: MediaTek Helio G88

İşlemci Hızı: 2.0

Bellek Kapasitesi: 128 GB

Arttırılabilir Hafıza: Evet

RAM Bellek Boyutu: 6 GB

TECNO Pova Neo 64GB Akıllı Telefon Obsidyen

Fiyatı: 4199 TL

Özellikleri:

Ürün Tipi: Akıllı Telefon

İşletim Sistemi: Android 11

İşlemci:...