09 / 05 / 2024

Teğet Mimarlık Mehmet Kütükçüoğlu

Teğet Mimarlık Mehmet Kütükçüoğlu

Mehmet Kütükçüoğlu, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından. Peki Mimar Mehmet Kütükçüoğlu kimdir? İşte biyografisi...

Migros'ta et, balık ve tavukta dev indirim! Pirzola, döner, bonfile... Bu fiyatları kaçırmayın! 

Migros Market'te et, balık ve tavuk ürünlerinde dev indirim başladı. İşte 25 Ocak 2024 fiyat listesi...

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Kıyma döner kilosu 146 TL yaprak döner 169 TL pastırma 249 TL! İşte Et ve Süt Kurumu 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) döner, pastırma ve işkembe fiyatları belli oldu. Kıyma döner 146 TL, yaprak döner kilosu 169 TL ve pastırma 249 TL’den satışa sunuldu. İşte Et ve Süt Kurumu 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kıyma 89 TL kuşbaşı 99 TL kuzu but 107 TL koyun pirzola 96 TL! İşte Et ve Süt Kurumu 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda kıyma 89 TL, kuşbaşı 99 TL, kuzu but 107 TL ve koyun pirzola 96 TL’den satışa sunuluyor. İşte Et ve Süt Kurumu’nun 14 Ocak 2023 kırmızı et fiyat listesi…

Migros'ta et indirimi! Beyaz et, kırmızı et, balık eti... Bütün Piliç 15 TL'ye düştü! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi

Migros'ta kırmızı, beyaz ve balık et ürünleri indirime girdi.  Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar indirimde? Migros beyaz et, kırmızı et, balık et fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teçra İnterior Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teçra İnterior Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Sırous Rajabı Azar tarafından kuruldu.

Amay Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Amay Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik’te  200 TL  sermaye bedeli Mehmet Halil Tanrıöver tarafından kuruldu.

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Nıkjou  ve Mahdı Nıkjou tarafından kuruldu.

Hdmb İnşaat Mühendislik Mimarlık Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Hdmb İnşaat Mühendislik Mimarlık Dış Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Hüseyin Akderi, Mehmet Şehsuvar Balkıs tarafından kuruldu.

Nak Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nak Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 330 bin TL sermaye bedeli ile Nurbay Akıncı ve Mehmet Akıncı ortaklığında kuruldu.

Teşvikiye İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teşvikiye İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Derun Kabakcı ve Ayşe Dila Kabakcı ortaklığında kuruldu.

Mv Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mv Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Varlıbaş tarafından kuruldu.

Sry Mimarlık İnşaat Reklam Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sry Mimarlık İnşaat Reklam Elektronik Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Saray tarafından kuruldu.

Teğet Mimarlık Mehmet Kütükçüoğlu Haberi

Teğet Mimarlık Mehmet Kütükçüoğlu

Mehmet Kütükçüoğlu kimdir?


Mehmet Kütükçüoğlu, 1967 yılında İsviçre'nin Brugg kentinde doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi'nden 1989 yılında mezun oldu. Aynı yıl İsviçre'de başladığı lisansüstü çalışmalarını 1992 yılında Los Angeles'taki Sci-Arch Mimarlık Okulu'nda tamamladı. 


1996'da Türkiye'ye dönmeden önce İsviçre ve Amerika'da Calatrava, Gehry, Johnson & Favaro gibi mimarlarla çalıştı. 


Amerika'daki çalışmalarında ‘Los Angeles Deneysel Opera Binası, En İyi Tez ödülü' ve ‘Austin House, Amerikan Mimarlar Odası Yapı Dalı ödülü'ne layık görüldü. ‘Bandırma Cin çukuru Kent Merkezi Mimari Proje Yarışması, Birincilik ödülü', firma bünyesinde ödül alınan birçok ulusal, uluslararası ve davetli yarışmanın ilki oldu. 


Kütükçüoğlu, halen, profesyonel mimari faaliyetlerini devam ettirmekte ve bunun yanında Bilgi Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve İTÜ'de dönüşümlü olarak ders vermekte. Mimarın, yurtiçi ve yurtdışında yayımlanmış birçok makalesi...