15 / 05 / 2024

TEİAŞ nerede acele kamulaştırma yapacak

TEİAŞ nerede acele kamulaştırma yapacak

Bakanlar Kurulu'nun 154 kV (Kemalpaşa TM-Üniversite TM) Brş.N-Batı Anadolu Çimento Enerji İletim Hattı Projesi için TEİAŞ tarafından acele kamulaştırma yapması kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Gram altın yarın bu kadar olacak! Analistler şimdi açıkladı! Acele edin!

Altın fiyatlarında son günlerde oldukça dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor. İşte Gram altın yarın bu kadar olacak! Analistler şimdi açıkladı! Acele edin! Peki altın fiyatlarında neler olacak? İşte ayrıntılar...

Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Kütan Mühendislik imzası taşıyan Loca Şişli projesi E-5 metrobüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Peki Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

KİPTAŞ imzası taşıyan Yeşilce Aydos projesi 331 adet daireden meydana geliyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Landor Gaziemir nerede? İşte açık adresi!

"Var böyle bir hayat!" sloganıyla basına tanıtılan Landor Gaziemir projesi 193 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Landor Gaziemir nerede? İşte açık adresi!

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Nidapark Bomonti projesinde 536 konut, 102 ofis ve 12 mağaza yer alıyor. Peki Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi!

Ağaoğlu İnşaat tarafından 3 milyar dolar yatıırm bedeliyle hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi..

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa nerede? İşte lokasyon!

10 katlı tek blok şeklinde yükselen Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesi 22 mağaza ve 153 adet daireden oluşuyor. Peki Novi Bazaar Gaziosmanpaşa nerede? İşte lokasyon!

Kızılay AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Kızılay AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kızılay AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Kızılay AVM bayramda kaçta açılacak? Kızılay AVM bayramda kaça kadar açık?

Meydan İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Meydan İstanbul hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Meydan İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Meydan İstanbul AVM bayramda kaça kadar açık? Meydan İstanbul bayramda kaçta açılacak?

Metro Port Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Bahçelievler'de yer alan Metro Port AVM, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor akşam 22:00'de kapanıyor. Peki, Metro Port Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro Port bayramda kaça kadar açık?

TEİAŞ nerede acele kamulaştırma yapacak Haberi

TEİAŞ nerede acele kamulaştırma yapacak

Bakanlar Kurulu, 154 kV (Kemalpaşa TM-Üniversite TM) Brş.N-Batı Anadolu Çimento Enerji İletim Hattı Projesi için TEİAŞ tarafından acele kamulaştırma yapılacak arsaların ada ve parsellerini açıkladı. İşte Bakanlar Kurulu'nun bugünkü (24 Mayıs 2014 Cumartesi tarih ve 29009 sayılı) Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar;


BAKANLAR KURULU KARARI

Karar Sayısı : 2014/6350


"Bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek “154 kV (Kemalpaşa TM-Üniversite TM) Brş.N-Batı Anadolu Çimento Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 22/4/2014 tarihli ve 631 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 5/5/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır."


TEİAŞ...