18 / 05 / 2024

Tek Cephe kartal

Tek Cephe kartal

Tek Cephe Sistemleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Karakaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Kartal Cumhuriyet Mahallesi Mektep Sokak'ta kuruldu.

Akkovin Cephe Proje Mühendislik Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkovin Cephe Proje Mühendislik Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'ta Şener Korur tarafından kuruldu.

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli  ile  Aydoğan Çelik, Emre Nazir, Neşe    Özdemir tarafından kuruldu.

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kartal'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Umut Özkan tarafından kuruldu.

İzocam Tekiz'den sinüs desenli taşyünü cephe paneli!

İzocam Tekiz, Türkiye’de ilk ve tek sinüs desenli taşyünü cephe panelini satışa çıkardı.

Yapıdem Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıdem Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Demet Kekçoğlu tarafından kuruldu.

Bumerang Kartal enerji verimliliği ile örnek bir proje!

Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde dış cephe giydirmesinde yüzde 75 seviye oranında tamamlandı.  Bumerang Kartal'ın dış cephesi, maksimum enerji tasarrufu sağlayacak şekilde yapılıyor.

Bumerang Kartal’ın dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal'ın merkezi lokasyonunda yer alan Bumerang Kartal projesinde dış cephe yapımına başlandı. Projenin dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor. 

Aslanoğlu Tek Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanoğlu Tek Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile E.Ahmed Alnoury Alan ve Nadeen Atmeh  ortaklığında kuruldu. 

Kartal'daki riskli binalar tek tek yıkılacak!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın etrafında bulunan riskli Yunus Apartmanı'nın ardından Bahar, Uzunlar, Anadolu, Karalar, Potur, Ünal, Uğur apartmanları da yıkılacak.

Daire Kartal Tago Architects tarafından tasarlandı!

Tago Architects tarafından Kartal’da, tek bir blok halinde tasarlanan Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire Kartal'daki dairelerin tamamı deniz manzaralı. 

Skyarc Mimarlık Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skyarc Mimarlık Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Topkaya tarafından kuruldu.

Silitex Dış Cephe Kaplama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silitex Dış Cephe Kaplama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaya bedeli ile Nadiye Demir tarafından kuruldu. 

3 A Cephe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 A Cephe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Dartar tarafından kuruldu. 

Tek Cephe kartal Haberi

Tek Cephe kartal

Tek Cephe Sistemleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Karakaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Kartal'da kuruldu.


Tek Cephe Sistemleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; CEPHE SİSTEMLERİ a.Her türlü bina, işyeri ve ticarethanelerin iç ve dış cephe ürünlerinin(söve,panel,asmolen,strafor,dübel,profil,file,boy a vb.) toptan ve perakende alım, satımı ve ithalat,ihracatını yapmak b.Her türlü bina, işyeri ve ticarethanelerin iç ve dış cephe ürünlerinin montaj,kaplama ve onarım işlerini yapmak. c.Her türlü bina, işyeri ve ticarethanelerin iç ve dış cephe sistemleri ile ilgili mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek,planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. d.Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. e.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin...