19 / 05 / 2024

Tek Cephe şirketi

Tek Cephe şirketi

Tek Cephe Sistemleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Karakaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Kartal Cumhuriyet Mahallesi Mektep Sokak'ta kuruldu.

Rhinos Back in Town, Nef’in desteği ile online da gezilebilecek!

Rhinos Back in Town sergisi, üç yıl üst üste Türkiye’nin en beğenilen gayrimenkul şirketi seçilen ve Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında olan tek gayrimenkul şirketi olan Nef sayesinde evlere gidebiliyor.

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kütük tarafından kuruldu.

Duru Modern Dış Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Modern Dış Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Çeçen Balcan tarafından kuruldu.

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!    

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi Başakşehir'de 8 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

BTS Cephe ve Korkuluk Sistemleri Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTS Cephe ve Korkuluk Sistemleri Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Gültepe tarafından kuruldu. 

Tetra Tek Metal Elektrik Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetra Tek Metal Elektrik Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf   Şeker tarafından kuruldu. 

Via Tek Endüstriyel Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via Tek Endüstriyel Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kanoğlu tarafından kuruldu.

Aslanoğlu Tek Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanoğlu Tek Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile E.Ahmed Alnoury Alan ve Nadeen Atmeh  ortaklığında kuruldu. 

Çizgimer Yapı Cephe Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Çizgimer Yapı Cephe Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Gökce ve Ramazan Tepe ortaklığında kuruldu. 

Skyarc Mimarlık Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skyarc Mimarlık Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Topkaya tarafından kuruldu.

Ustaoğlu Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ustaoğlu Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Usta tarafından kuruldu. 

İz Tek İzolasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Tek İzolasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güler  Kömürcü tarafından kuruldu. 

Axis Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axis Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Cenap Sezğin tarafından kuruldu. 

Tek Cephe şirketi Haberi

Tek Cephe şirketi

Tek Cephe Sistemleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Karakaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Kartal'da kuruldu.


Tek Cephe Sistemleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; CEPHE SİSTEMLERİ a.Her türlü bina, işyeri ve ticarethanelerin iç ve dış cephe ürünlerinin(söve,panel,asmolen,strafor,dübel,profil,file,boy a vb.) toptan ve perakende alım, satımı ve ithalat,ihracatını yapmak b.Her türlü bina, işyeri ve ticarethanelerin iç ve dış cephe ürünlerinin montaj,kaplama ve onarım işlerini yapmak. c.Her türlü bina, işyeri ve ticarethanelerin iç ve dış cephe sistemleri ile ilgili mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek,planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. d.Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. e.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin...