18 / 05 / 2024

Tek Se Mühendislik Mekanik İnşaat

Tek Se Mühendislik Mekanik İnşaat

Tek Se Mühendislik Mekanik İnşaat Havalandırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semra Yıldız ve İhsan Yıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Onsan Proje Mühendislik Mimarlık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Onsan Proje Mühendislik Mimarlık Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Köse tarafından kuruldu.

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Büyük ve Uğur Köse ortaklığında kuruldu.

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aktepe tarafından kuruldu.

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Atalay İlhan tarafından kuruldu.

Eymak Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymak Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ahmet Köse tarafından kuruldu.

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Veysi Tek tarafından kuruldu.

Tk Dis Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Tk Dis Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da Kasım Tek ve Turan Tek ortaklığında kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

İnternational Tek İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Tek İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Alı Dıanatı ve Zahra Dıanatı ortaklığında kuruldu.

Tek Plan İnşaat Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Plan İnşaat Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Selçuk Yalçın tarafından kuruldu.

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Çiftci tarafından kuruldu.

Erolan Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erolan Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Büşra    Erolan  ve Betül Seğmen tarafından kuruldu.

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yatmaz tarafından kuruldu.

Tek Se Mühendislik Mekanik İnşaat Haberi

Tek Se Mühendislik Mekanik İnşaat

Tek Se Mühendislik Mekanik İnşaat Havalandırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semra Yıldız ve İhsan Yıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu. 


Tek Se Mühendislik Mekanik İnşaat Havalandırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...