03 / 05 / 2024

Tekfen abd şirketi

Tekfen abd şirketi

TEKFEN, İstanbul'da gayrimenkul yatırımları için ABD'nin Amstar şirketiyle ortaklık niyet mektubu imzaladı. Açıklamada, "Özelikle İstanbul'da konut, karma kullanım ve A sınıfı ofis projelerini hayata geçirmek amacıyla bir niyet mektubu imzalandı" denildi

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Alufuk Export İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alufuk Export İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülaziz Alsajer ve Suud Alsajer ortaklığında kuruldu.

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Nart, Ertuğrul Nart ve Hayrullah Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Bab Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bab Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Demir, İbrahim Çerçi tarafından kuruldu.

Pt Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Chrıstıan Per Rıchard Westermark, Kamuran Değgin, Muhammed Abdülhamitoğlu tarafından kuruldu.

ABD'li Walmart şirketinden Litecoin açıklaması!

ABD'li dev perakende şirketi Walmart kripto para birimlerinden Litecoin ile anlaşma yaptığı yönündeki iddiaların gerçek olmadığını dile getirdi. 

Tekafül Emlak Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekafül Emlak Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Abdülhadi Zaferoğlu ve Eyad Nasser tarafından kuruldu.

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Abdülaziz Salim tarafından kuruldu.

ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutu kim aldı?

Çinli e-ticaret şirketi Alibaba'nın ortak kurucusu Joe Tsai, ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutun sahibi mi oldu?

Fmz Yapı Tasarım Ve Sanayi Şirketi kuruldu!

Fmz Yapı Tasarım Ve Sanayi Şirketi Üsküdar’da  20 bin TL sermaye ile Abdülkerim Tok tarafından kuruldu.

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Tekfen abd şirketi Haberi

Tekfen abd şirketi

TEKFEN Holding İstanbul'da gayrimenkul yatırımları için ABD'nin Amstar şirketiyle ortaklık niyet mektubu imzaladı. Tekfen Holding AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, "Şirketimiz ile Amstar Global Partners Ltd. arasında, her bir proje bazında yüzde 50- yüzde 50 esaslı ortaklıklar kurularak arsa satın almak suretiyle Türkiye'de ve özelikle İstanbul'da konut, karma kullanım ve A sınıfı ofis projelerini hayata geçirmek amacıyla bir niyet mektubu imzalanmıştır. Buna ek olarak Tekfen, ilgili projelerin geliştiricisi ve inşaat işlerinin genel yüklenicisi sıfatıyla kurulacak olan ortaklıklara hizmet verecektir" ifadeleri yer...